Να τι δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα!

 

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα να παρακολουθώ εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση: παίρνω ιδέες, θαυμάζω νέες τεχνικές, ακούω χρήσιμες συμβουλές. Όταν όμως μπαίνω στην κουζίνα για να μαγειρέψω, έχω ανάγκη από την κλασική πατροπαράδοτη μέθοδο: να διαβάζω μια συνταγή και βήμα βήμα να την εκτελώ!

 

 

 

Για την κουζίνα μου λοιπόν, επέλεξα να κάνω μια επένδυση που σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά της (αν δε τα έχει βγάλει ήδη): Και φυσικά μιλάω για την ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη έκδοση του κλασικού “Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική” της Χρύσας Παραδείση.

 

 

Η Χρύσα Παραδείση είναι μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Η μεγάλη επιτυχία της οφείλεται στο ότι προτείνει σαφείς, απλές, υγιεινές αλλά ταυτόχρονα πεντανόστιμες συνταγές!  Το κλασικό αυτό βιβλίο φέρνει στο σήμερα η Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχος της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδευτής σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου, η οποία, πιστή στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, προσάρμοσε τις συνταγές  με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας.

 

Στις 392 σελίδες του βιβλίου βρίσκω τα πάντα: απλά και εξεζητημένα, γλυκά και αλμυρά, παραδοσιακά και μοντέρνα. 747 συνταγές, 211 φωτογραφίες, 110 σκίτσα και φυσικά, μυστικά και συμβουλές για σίγουρη επιτυχία!  Ένα βιβλίο-σταθμός που φέρνει την παράδοση στον 21ο αιώνα και αξίζει να υπάρχει σε κάθε κουζίνα!  

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Προτεινόμενα