Intocircuit PC26000: Η εξωτερική μπαταρία με τη γιγαντιαία χωρητικότητα

 

Για κάποιον που χρησιμοποιεί πολύ το κινητό του το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς μπαταρία πάντοτε καραδοκεί. Γιατί όσο μεγάλες μπαταρίες και αν έχουν τα σημερινά smartphones, οι φωτογραφική τους μηχανή, οι τέσσερις επεξεργαστές τους και όλες εκείνες οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, εξασφαλίζουν ότι λίγες μόνο ώρες αφού φύγουμε από το σπίτι μας θα αρχίσουμε να βλέπουμε μηνύματα που μας ενημερώνουν ότι η συσκευή μας θέλει φόρτιση.

 

 

Αν μάλιστα αποφασίσουμε να ενεργοποιήσουμε και το GPS για να χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δραματική. Σε αυτήν την περίπτωση η μπαταρία θα τελειώσει ακόμη πιο γρήγορα και αν περιμένουμε επαγγελματικό ή αισθηματικό τηλεφώνημα μάλλον θα τα βρούμε σκούρα. Για να μην μιλήσουμε φυσικά για τις περιπτώσεις που θέλουμε να πάμε κάποια εκδρομή και που η πιθανότητα να βρούμε πρίζα στην μέση του πουθενά είναι πραγματικά μηδενική.

battery2.jpg

Προκειμένου να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο εμπόριο διάφορες εξωτερικές μπαταρίες. Οι οποίες όμως έχουν αρκετά μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο είναι η χωρητικότητα τους. Αν και μπορεί να εξυπηρετούν για ένα μέτριας κατανάλωσης κινητό, όταν πρόκειται για τα μεγαλύτερα αδελφάκια του δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Για να μην μιλήσουμε βέβαια για την περίπτωση που θέλουμε να φορτίσουμε τάμπλετ.

battery7.jpg

Ένα άλλο μειονέκτημα, σημαντικότερο για κάποιους από εμάς, είναι η εμφάνιση τους. Ναι, μια εξωτερική μπαταρία είναι κυρίως χρηστικό gadget. Από την άλλη όμως αν μας ενδιέφερε μόνο η λειτουργικότητα θα κουβαλούσαμε μαζί μας και μπαταρίες αυτοκινήτου προκειμένου να φορτίσουμε την συσκευή μας.

 

Ευτυχώς πλέον υπάρχει λύση και για τα δύο αυτά προβλήματα. Πρόκειται για την Intocircuit Power Castle PC26000 η οποία, όπως θα καταλάβατε από το όνομα της, έχει την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 26.000mAh!!!

battery3.jpg

Με άλλα λόγια μπορεί να φορτίσει άνετα όχι απλώς το τάμπλετ αλλά ακόμη και το laptop σας. Όσο για τα απλά κινητά, είναι γι' αυτήν παιχνιδάκι αφού μπορεί να φορτίσει ακόμη και τα πιο ενεργοβόρα από αυτά μέχρι 12 φορές.

battery5.jpg

Όσο για την εμφάνιση της; Για όλους εμάς που μας αρέσουν τα gadget είναι απλώς υπέροχη. Μάλιστα για τις δυνατότητες της δεν είναι καθόλου ακριβή: μόνο 99 δολάρια στο Amazon.

battery4.jpg

 

 

Και αν αναρωτιέστε τι κάνουμε αυτή τη στιγμή, ναι, καλά το μαντέψατε: παραγγέλνουμε την δική μας!

 

http://www.amazon.com/Intocircuit%C2%AE-26000mAh-Notebooks-Compatible-Lightning/dp/B00BB5VQCE 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

Προτεινόμενα