Δερμάτινοι Καναπέδες Giacobbe Salotti και Γιατί Αξίζει να Τους Επιλέξουμε Featured

Δερμάτινοι Καναπέδες Δερμάτινοι Καναπέδες

Είναι αλήθεια ότι οι δερμάτινοι καναπέδες της Giacobbe Salotti δεν είναι απλώς υπέροχες κατασκευές που προσθέτουν μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε σπίτι. Είναι επίσης ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα έπιπλα, γεγονός που τους καθιστά μια εξαιρετική επένδυση για κάθε σπίτι, ιατρείο ή χώρο υποδοχής. Παρόλα αυτά, όταν επιλέγουμε έναν έναν δερμάτινο καναπέ Giacobbe Salotti, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου το χρώμα, το στυλ και το μέγεθος που πραγματικά θα ταιριάξει στις δικές μας ανάγκες.

 

Και φυσικά θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Ένας Giacobbe Salotti μπορεί να κοστίζει περισσότερο από έναν κοινό καναπέ αλλά, για την ποιότητα του, δεν είναι καθόλου μα καθόλου ακριβός!

 

dermatinos_kanapes00.jpg

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

 

Είτε ανανεώνουμε το σαλόνι μας, είτε ψάχνουμε έπιπλα για το νέο μας γραφείο, υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας όταν επιλέγουμε τον ιδανικό καναπέ. Και ναι, θα παραδεχτούμε εδώ ότι ένας υφασμάτινος καναπές, συχνά τραβάει το βλέμμα με τα φωτεινά του χρώματα και συνήθως έχει και χαμηλότερο κόστος. Υπάρχει όμως κάτι που να μπορεί να συγκριθεί με τη διαχρονική κομψότητα, την αντοχή ή τη φινέτσα ενός δερμάτινου καναπέ;

 

dermatinos_kanapes01.jpg

 

Μοναδική αισθητική

 

Η γοητεία των δερμάτινων επίπλων ήταν ανέκαθεν διαχρονική. Έχουμε αναρωτηθεί όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί όταν βλέπουμε τους δερμάτινους καναπέδες Giacobbe Salotti αισθανόμαστε ότι συνδέονται με μια βαθιά αίσθηση στυλ, αριστοκρατικότητας και πολυτέλειας; Ίσως γιατί οι δερμάτινοι καναπέδες Giacobbe Salotti προσδίδουν μια κάποια "βαρύτητα" στο σαλόνι, το γραφείο ή το ιατρείο μας μας κάνοντας το να μοιάζει με πολυτελές καταφύγιο. Είτε είναι παραδοσιακός, είτε σύγχρονος η αισθητική του δέρματος που προσφέρει ένας Giacobbe Salotti ταιριάζει άψογα σε κάθε στυλ διακόσμησης.

 

Η εγγενής κομψότητα του γνήσιου δέρματος και το γεγονός ότι είναι αποκλειστικα κατασκευασμένος στο χέρι, αναδεικνύει κάθε χώρο με έναν μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος ενός πραγματικά καλαίσθητου καναπέ: όχι τόσο να κλέβει την παράσταση όσο το να αναδεικνύει όλο τον χώρο που τον περιβάλλει. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η Giacobbe Salotti χρησιμοποιεί μόνο γνήσια δέρματα πολύ υψηλής ποιότητας. Η πλούσια υφή τους μεταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι ή το γραφείο σας.

 

dermatinos_kanapes02.jpg

 

Αντοχή και Ανθεκτικότητα

 

Όταν αγοράζουμε έναν καναπέ, δεν αγοράζουμε ένα απλό αντικείμενο. Αντιθέτως επενδύουμε σε ένα έπιπλο στο οποίο θα απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές, γεύματα, αγκαλιές με δικούς μας ανθρώπους, συζητήσεις με φίλους, στιγμές περισυλλογής και χαλάρωσης αλλά και τόσα άλλα. Είναι λογικό λοιπόν να μην επιλέξουμε έναν καναπέ με μόνο κριτήριο την υπέροχη εμφάνιση ή την εξαιρετική άνεση. Και γι' αυτό ακριβώς έχει νόημα να προτιμήσουμε έναν δερμάτινο καναπέ Giacobbe Salotti.

 

Γιατί τόσο η αντοχή, όσο και η ανθεκτικότητα ενός είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Με εγγύηση 5 ετών και ίσως το καλύτερο after sales support που θα μπορούσε να βρει ζητήσει κανείς, οι δερμάτινοι καναπέδες Giacobbe Salotti υπερέχουν και στο θέμα της αντοχής στον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι, παρά το κόστος τους, αποτελούν από τους πλέον δημοφιλείς καναπέδες σε ολόκληρη την Ευρώπη!

 

dermatinos_kanapes03.jpg

 

Ευκολία Συντήρησης

 

Υπάρχει ο μύθος ότι οι δερμάτινοι καναπέδες θέλουν συνεχή συντήρηση και περιποίηση. Αν και, όπως σε όλα τα πράγματα, υπάρχει ένας μικρός πυρήνας αλήθειας σε αυτόν τον μύθο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Ας εξηγήσουμε όμως γιατί λέμε ότι υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας στη φήμη περί συνεχούς συντήρησης και περιποίησης. Όταν κάποιος επιλέγει έναν καναπέ χαμηλού κόστους, είναι λογικό ότι και το δέρμα με το οποίο έχει φτιαχτεί θα είναι εξίσου χαμηλής ποιότητας.

 

Πρόκειται δηλαδή για δέρμα που δεν βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Αντιθέτως θα αρχίσει να παραμορφώνεται σχετικά γρήγορα και θα έχει ανάγκη συνεχή περιποίηση με ειδικές αλοιφές και κρέμες ώστε να μην ξεφλουδίζει. Γι' αυτό και έχει τόσο νόημα να επενδύσουμε σε έναν δερμάτινο καναπέ Giacobbe Salotti.

 

Γιατί ένας δερμάτινος καναπές είναι ένα έπιπλο που θα είναι μαζί μας για μια ολόκληρη ζωή. Κάνοντας εκπτώσεις στην ποιότητα, καταλήγουμε να πάρουμε κάτι που θα φθαρεί γρήγορα και το οποίο, σε βάθος χρόνου, θα μας κοστίσει πολύ ακριβά.

 

dermatinos_kanapes04.jpg

 

Άνεση

 

Ας το παραδεχτούμε! Τίποτα δεν συγκρίνεται με την υπέροχη αίσθηση ενός δερμάτινου καναπέ. Καθώς περνάει ο χρόνος και η επιφάνεια του αποκτά την πατίνα που χαρακτηρίζει το γνήσιο δέρμα καλής ποιότητας, ταυτόχρονα γίνεται και πιο μαλακός. Κάθε φορά που καθόμαστε, τον νιώθουμε να μας αγκαλιάζει.

 

Αυτή η μοναδική αίσθηση "αγκαλιάς" που σε χαλαρώνει είναι ένας από τους πολλούς λόγους που η Giacobbe Salotti έχει τόσο φανατικούς φίλους. Γιατί σου προσφέρει κάτι τόσο μοναδικό και όμορφο. Κάτι τόσο ξεχωριστό που είναι κυριολεκτικά αδύνατο να το βρεις οπουδήποτε αλλού.

 

dermatinos_kanapes05.jpg

 

Σχέση ποιότητας τιμής

 

Αν και οι δερμάτινοι καναπέδες Giacobbe Salotti μοιάζουν να είναι ακριβότεροι από άλλες μάρκες χαμηλότερης ποιότητας, αυτή η εντύπωση είναι παραπλανητική. Παραπλανητική διότι το κάπως υψηλότερο κόστος, στην πραγματικότητα, αποτελεί μια επένδυση. Μια επένδυση σε έναν καναπέ, όχι απλώς πολύ όμορφο ή πολύ άνετο αλλά, κυρίως, εξαιρετικά ποιοτικό.

 

Αλήθεια, θα μπορούσατε ποτέ να εμπιστευτείτε την ποιότητα ή την αντοχή ενός φτηνιάρικου καναπέ; Θα επιλέγατε για το σπίτι ή το ιατρείο σας έναν καναπέ στον οποίο ο κατασκευαστής έχει κάνει εκπτώσεις προκειμένου να ρίξει όσο μπορεί χαμηλότερα το κόστος; Σίγουρα όχι.

 

Ένας δερμάτινος καναπές Giacobbe Salotti, δεν κοστίζει περισσότερο. Αξίζει περισσότερο. Και αυτήν την επιπλέον αξία την πληρώνουμε αναλογικά πολύ φθηνά. Έχουμε κάθε λόγο λοιπόν να επενδύσουμε σε ποιότητα. Μακροπρόθεσμα θα μας βγει πολύ πιο φθηνά!

 

Προτεινόμενα