Πιστοποίηση Vegan με Απλές Διαδικασίες και Χαμηλό Κόστος Featured

Θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι vegan καταναλωτές θα μπορούν εύκολα να διαπιστώνουν αν τα προϊόντα που αγοράζουν είναι vegan, η Greek Vegans δημιούργησε ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Πιστοποίησης VEGAN τροφίμων.

 

H vegan πιστοποίηση που προσφέρει η Greek Vegans δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια αξιόπιστη διαδικασία σήμανσης τυποποιημένων τροφίμων. Η ραγδαία αύξηση των vegan, δημιουργεί και την ανάγκη για πιστοποιημένα vegan προϊόντα.

 

H vegan πιστοποίηση και σήμανση που προσφέρει η Greek Vegans έρχεται να καλύψει το κενό αξιοπιστίας που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις vegan πιστοποιήσεις. Οποιοσδήποτε μπορεί να εκδώσει ένα σήμα που “βεβαιώνει” ότι ένα προϊόν είναι vegan. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχουν φορείς που να γνωρίζουν πλήρως και σε βάθος τι χρειάζεται για να θεωρηθεί ένα προϊόν vegan.

new1a.jpg

 

Το γεγονός αυτό συνεπάγεται εξαιρετικούς κινδύνους καθώς μια λανθασμένη vegan πιστοποίηση μπορεί να έχει οικονομικές αλλά και νομικές κυρώσεις για τον παραγωγό. Η Vegan Πιστοποίηση από τη Greek Vegans είναι το διαβατήριο για αυξημένες πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό!

 

Σκοπός της πιστοποίησης της Greek Vegans είναι η διασφάλιση αξιόπιστων vegan προϊόντων. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες μέσω της διαδικασίας ελέγχου επιθυμούν να κάνουν χρήση ενός αξιόπιστου σήματος που το vegan κοινό εμπιστεύεται.

 

VeganCertification.jpg

 

Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. Εξετάζουν σχολαστικά τα συστατικά των προϊόντων που αγοράζουν και αν δεν είναι βέβαιοι για κάποιο συστατικό, τότε δεν αγοράζουν το προϊόν. Η vegan πιστοποίηση της Greek Vegans τους εξασφαλίζει ότι το προϊόν που κρατάνε στα χέρια τους είναι πέραν πάσης αμφιβολίας vegan και ότι μπορούν να το αγοράσουν άφοβα.

 

Όλα τα vegan προϊόντα είναι ταυτόχρονα και vegetarian ενώ το αντίστροφο δεν ισχύει πάντα. Συνεπώς η vegan πιστοποίηση της Greek Vegans εξασφαλίζει ότι το προϊόν μπορεί να αγοραστεί τόσο από vegan κοινό όσο και από vegetarian καταναλωτές.

 

Επίσης τα vegan προϊόντα είναι πάντοτε νηστίσιμα αν και το αντίστροφο συχνά δεν συμβαίνει. Ο καταναλωτής που νηστεύει και βλέπει ότι ένα προϊόν είναι πιστοποιημένο από την Greek Vegans γνωρίζει ότι είναι οπωσδήποτε νηστίσιμο. Συνεπώς μπορεί να το αγοράσει χωρίς να ανησυχεί ότι θα σπάσει τη νηστεία του.

 

Η πιστοποίηση της Greek Vegans έχει δημιουργηθεί από μία ομάδα υψηλά καταρτισμένων επιστημόνων με εμπειρία στη φυτική διατροφή. Περιλαμβάνει πλήρη και ενδελεχή έλεγχο κάθε συστατικού αλλά και πρόσθετου που περιέχει ένα προϊόν. Ταυτόχρονα προσφέρει λεπτομερή καθοδήγηση για τα σημεία προσοχής και τις διαδικασίες που χρειάζονται για να είναι ένα προϊόν

vegan.

VeganCertification02-page-001a.png

 

Ένα προϊόν μπορεί να λάβει τη vegan πιστοποίηση της Greek Vegans εφόσον:

 

  • Δεν περιέχει κανένα ζωικό συστατικό
  • Τα πρόσθετα ή άλλες ουσίες που ενδεχομένως να περιλαμβάνει (ένζυμα, συντηρητικά, γαλακτωματοποιητές, χρωστικές κλπ) δεν έχουν ζωική προέλευση

Η vegan πιστοποίηση της Greek Vegans:

 

  • Σας επιτρέπει να απευθυνθείτε στους vegan και vegetarian καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Βεβαιώνει το vegan και vegetarian κοινό ότι μπορεί να εμπιστευτεί την επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας
  • Εξοικονομεί χρόνο στους καταναλωτές καθώς δεν χρειάζεται να εξετάζουν ένα ένα τα συστατικά των προϊόντων σας
  • Αυξάνει την εκτίμηση του καταναλωτή απέναντι στην εταιρεία σας καθώς δείχνει ότι ακολουθείτε τις σωστές πρακτικές διασφάλισης ποιότητας
  • Διευκολύνει όσους αγοράζουν προϊόντα για vegan ή vegetarian μέλη της οικογένειας τους. Ακόμη και αν οι ίδιοι δεν γνωρίζουν αν ένα προϊόν μπορεί να θεωρηθεί vegan, η πιστοποίηση της Greek Vegans τους διαβεβαιώνει ότι μπορούν να το αγοράσουν.


Άμεση αύξηση πωλήσεων - Διευκόλυνση εξαγωγών

 

Οι υπεύθυνοι ενός σούπερ μάρκετ δεν γνωρίζουν αν ένα προϊόν είναι vegan. Και φυσικά δεν μπορούν να στηριχθούν σε τυχόν δήλωση του παραγωγού. Μια τέτοια δήλωση δεν τους διασφαλίζει καθόλου.

 

Ένα πιστοποιημένο vegan προϊόν όμως μπορούν να το εμπιστευτούν άφοβα. Και όχι μόνο να το τοποθετήσουν στα ράφια με τα vegan προϊόντα αλλά και να του δώσουν την ανάλογη σήμανση στο ράφι.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με εισαγωγείς από ξένες χώρες. Το αν ένα προϊόν είναι πιστοποιημένα vegan είναι βασικό κριτήριο για το αν το εισάγουν ή όχι.

 

Αντίστοιχα λειτουργούν και τα eshop. Ελληνικά και ξένα. Αν ένα προϊόν δεν έχει vegan πιστοποίηση, πολύ δύσκολα θα μπει στις κατηγορίες των vegan προϊόντων.

 

Πηγή: https://www.greekvegans.gr/health/pistopoiisi-vegan

Προτεινόμενα