Χειροποίητα Πουκάμισα

Χειροποίητα Πουκάμισα Χειροποίητα Πουκάμισα

Χειροποιητα πουκαμισα: Είναι αναμφίβολα το φετίχ του άνδρα που ξέρει να ντύνεται. Γι' αυτό και η ερώτηση τιμή; ακούγεται λίγο βλάσφημη σε όποιον κατανοεί τι έχουν να του προσφέρουν το χειροποίητα πουκάμισα. Πόσο αλλάζουν την εμφάνιση του, πόσο τον κάνουν να τραβάει βλέμματα θαυμασμού. Πόσο ευχάριστο είναι να σε ρωτάνε πού ράβεσαι;

Και όμως! Αν πάτε να αναζητήσετε στο Google χειροποίητα πουκάμισα, το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας βγάλει η αυτόματη συμπλήρωση θα είναι χειροποιητα πουκάμισα τιμές.

xeiropoiita-poukamisa-times.pngΤιμούλα;


Ναι, όλους μας απασχολούν οι τιμές. Και διαβάζοντας πιο κάτω θα μάθετε πώς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για χειροποίητα πουκάμισα. Αλλά όπως ήδη είπαμε, τα χειροποιητα πουκαμισα δεν είναι ένα απλό ρούχο. Όπως δεν είναι και ένα ραμμένο κοστούμι βεβαίως βεβαίως! Είναι ένα έργο τέχνης που έχει φτιαχτεί για εσένα. Ένα "πορτραίτο" του σώματος σου θα μπορούσε να πει κανείς.

Το πουκαμισο επί παραγγελια είναι ένα διαχρονικό ένδυμα. Ένα πουκάμισο που έχει λάβει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες του κορμιού σου. Και που είναι φτιαγμένο ώστε να σου ταιριάζει απόλυτα. Να αναδεικνύει τα ισχυρά σου σημεία και να κρύβει τις ατέλειες σου. Κάτι που δεν μπορεί κανένα ετοιματζίδικο πουκάμισο να κάνει. Όσο ακριβό και αν είναι.

 

xeiropoiito_poukamiso03.jpg

 

Ποτέ, μα ποτέ, τα έτοιμα πουκάμισα δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα πουκάμισα επί παραγγελία: Είτε ο γιακάς δεν θα είναι ακριβώς στο μέγεθος του λαιμού σου, είτε οι ώμοι του δεν θα είναι στο ίδιο μήκος με τους δικούς σου, είτε δεν θα αγκαλιάζει σωστά το σώμα σου. Είτε, είτε, είτε...

Για να μην μιλήσουμε φυσικά για το ύφασμα. Κάθε ύφασμα έχει τον δικό του χαρακτήρα. Μόνο στα χειροποίητα πουκάμισα θα μπορέσεις να βρεις εκείνο που ταιριάζει σε εσένα. Στα ετοιματζίδικα ακόμη και αν κατάφερνες να βρεις κάποιο να δένει επάνω σου σωστά, δύσκολα θα πετύχεις το τέλειο ύφασμα.

 

xeiropoiita_poukamisa04.jpg

 

Όλους αυτούς τους σκόπελους μπορείς να τους ξεπεράσεις μόνο με έναν τρόπο: με χειροποιητα πουκαμισα. Ή αλλιώς με πουκάμισα επί παραγγελία! Είναι οι τιμές τους πιο υψηλές; Ή απάντηση είναι ανάλογα με τι τα συγκρίνεις. Αν τα συγκρίνεις με ένα κινέζικο πουκάμισο που θα πάρεις από κάποιο καλάθι λαϊκής ή κάποιο μαζικό πολυκατάστημα ναι, οι τιμές στα χειροποίητα πουκάμισα είναι πιο υψηλές. Αν τα συγκρίνεις με ένα ποιοτικό πουκάμισο καλής μάρκας, τότε όχι, οι τιμες τους δεν είναι πιο υψηλές.

Μάλιστα όσοι άνδρες γνωρίζουν να ντύνονται καλά, ξέρουν ότι η ποιότητα δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Αναφερόμαστε φυσικά στο ραφείο του κ. Παναγιώτη Φούκα στον Βύρωνα. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που το γνωρίζουν μόνο όσοι αγαπάνε μεν τα ποιοτικά χειροποίητα πουκάμισα αλλά δεν θέλουν να τα πληρώνουν ακριβά.

 

Τι είναι αυτό όμως που ξεχωρίζει τον κ. Φούκα από έναν οποιοδήποτε άλλο ράφτη πουκαμίσων; Θα μπορούσαμε να σας πούμε ότι είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια. Ή ίσως η ποιότητα της ραφής. Ή ενδεχομένως η μεγάλη ποικιλία και η ποιότητα των ευρωπαϊκών (και όχι κινέζικων) υφασμάτων. Ή το χαμηλό, συγκριτικά, κόστος. Όλα αυτά θα ήταν αλήθεια. Και ναι, όντως τον ξεχωρίζουν από τους περισσότερους ράφτες. Αλλά θα ήταν η μισή αλήθεια!

xeiropoiita_poukamisa01.jpg

 

Αν κάτι τον ξεχωρίζει δεν είναι μόνο όλα αυτά. Είναι αυτό που πάντοτε διαχώριζε τον καλλιτέχνη απο τον τεχνίτη. Είναι το μεράκι. Η αγάπη του για το πουκάμισο. Όλοι όσοι ντυνόμαστε καλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ράφτες, ελάχιστοι είναι η αλήθεια, που δεν είναι απλοί τεχνίτες αλλά πραγματικοί καλλιτέχνες. Που θα παιδευτούν πάνω από μία βελονιά που δεν θα την προσέξει κανείς. Εκτός ίσως, ένας άλλος έμπειρος ράφτης. Αλλά που εκείνους τους νοιάζει να βγει όπως πρέπει. Όπως τη θέλουν. Ράφτες με άλλα λόγια, που αφήνουν στο πουκάμισο κάτι περισσότερο από αριστοτεχνικές ραφές, κοψίματα και ακριβείς μετρήσεις: αφήνουν το τάλαντο τους. 

Ε, ο κ. Φούκας είναι ένας από αυτούς. Όσοι είχαν την τύχη να φορέσουν ένα από τα χειροποίητα πουκάμισα του το γνωρίζουν καλά. Και δεν τον αλλάζουν.

Είτε θέλετε γαμπριάτικα, είτε βραδινά, είτε sport χειροποιητα πουκαμισα, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη ποιότητα. Και ακόμη πιο δύσκολα χαμηλότερες τιμές. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο λοιπόν. Κάντε κλικ εδώ και κλείστε ένα ραντεβού με τον κ. Φούκα. Είναι ένα δώρο που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας!

Χειροποιητα Πουκαμισα FUCAS, Γεωργίου Γεννηματά 47, Βύρωνας -

210 9733566

 

Προτεινόμενα