Βίγκαν Πιστοποίηση Χαμηλού Κόστους από τη Greek Vegans

Μέχρι σήμερα η vegan πιστοποίηση για μια ελληνική επιχείρηση, ήταν μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία. Ο πλέον γνωστός τρόπος θα ήταν να απευθυνθεί κανείς στη βρετανική “The Vegan Society”, με συνέπεια ένα δυσανάλογο κόστος αλλά και χρονική καθυστέρηση. Απ’ την άλλη ωστόσο, και με βάση την ραγδαία αύξηση του αριθμού των vegan καταναλωτών στην Ελλάδα, η πιστοποίηση vegan προϊόντων άρχισε να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως επένδυση.

 

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι vegan είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην ταυτότητα των προϊόντων που καταναλώνουν. Οποιοδήποτε προϊόν δεν καθιστά σαφές ότι δεν περιέχει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Το γεγονός αυτό με τη σειρά του δημιουργεί επιπλοκές στους παραγωγούς, καθώς δεν γνωρίζουν πάντα τι παραγωγικές διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουν ή ποια συστατικά θα μπορούσαν να καταστήσουν το προϊόν τους ακατάλληλο για βρώση.

 

VeganCertification.jpg

 

Για παράδειγμα, ενώ οι περισσότεροι μπορεί να γνωρίζουν ότι η προσθήκη γάλακτος καθιστά ένα προϊόν ακατάλληλο για βρώση από έναν vegan, σπάνια ένας επιχειρηματίας γνωρίζει ότι ισχύει το ίδιο και για το καρμίνιο (μια δημοφιλή χρωστική). Ούτε βέβαια τι ισχύει σε περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν ίχνη γαλακτοκομικών ή άλλων ζωικών παραγώγων στο προϊόν του.

 

Αυτά και άλλα παρεμφερή ζητήματα έρχεται να απλοποιήσει η vegan πιστοποίηση βρώσιμων προϊόντων που προσφέρει η ίδια η Greek Vegans!

 

Με τεράστια εμπειρία σε ό,τι αφορά τη βίγκαν διατροφή αλλά και με σεβασμό στις ανάγκες του βίγκαν κοινού, η Greek Vegans ανέπτυξε ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Ελέγχου & Πιστοποίησης VEGAN βρώσιμων προϊόντων. Με την πιστοποίηση αυτή πλέον, κάθε παραγωγός τυποποιημένων προϊόντων αλλά και γενικότερα του επισιτιστικού κλάδου, δύναται να απευθυνθεί με μέγιστη σιγουριά στο vegan καταναλωτή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Με άλλα λόγια, η πιστοποίηση VEGAN προϊόντων που παρέχει η  Greek Vegans, μπορεί να του εξασφαλίσει την πρόσβαση σε μία ήδη μεγάλη, αλλά και συνεχώς αυξανόμενη, όσο και απαιτητική, μερίδα του καταναλωτικού κοινού.

 

VeganCertification02-page-001a.png

 

Η πιστοποίηση της Greek Vegans υπερέχει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη

σχετική πιστοποίηση διότι:

 

  •     Είναι πολύ φθηνότερη
  •     Έχει λιγότερες διαδικασίες
  •     Προέρχεται από έναν φορέα που κάθε vegan γνωρίζει και εμπιστεύεται

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πιστοποίηση VEGAN Βρώσιμων Προϊόντων της Greek Vegans καλέστε στο 210-3008417, ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.greekvegans.gr/health/vegan-pistopoiisi

Προτεινόμενα