Cooki: το ρομπότ που θέλει να γίνει ο προσωπικός σας σεφ!

 

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας παρουσιάσαμε το Care-o-bot. Το ρομπότ που θα αναλάβει χρέη μπάτλερ για λογαριασμό σας. ´Οπως όλοι γνωρίζουμε όμως, οι μπάτλερ, όσο ικανοί και αν είναι, δεν τα πάνε και τόσο καλά στο μαγείρεμα. Τι κάνουμε λοιπόν στην περίπτωση αυτή;

 

 

 

Μα είναι πολύ απλό. Προσλαμβάνουμε ένα επιπλέον ρομπότ για να μας μαγειρεύει. Όχι οποιοδήποτε ρομπότ βέβαια. Αλλά τον ένα και μοναδικό Cooki. Ο τρόπος με τον οποίο θα σας παράσχει τις υπηρεσίες του είναι πολύ απλός.

Cooki-Robot-Chef3.png

Για αρχή επιλέγετε από την εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον Cooki το φαγητό που επιθυμείτε. Στη συνέχεια τοποθετείτε τα υλικά σε ειδικά δοχεία που παρέχει η εταιρεία κατασκευής του και δίνετε μέσω της εφαρμογής για να ξεκινήσει. Ο ρομποτικός σας σεφ αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Ανακατεύει, ζεσταίνει, προσθέτει τα υλικά την κατάλληλη στιγμή και με λίγα λόγια εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε ένα τέλειο γεύμα!

Cooki-Robot-Chef2.jpg

Όσο για το κόστος του, αυτό είναι μάλλον προσιτό. Δεν θα ξεπερνά τα 99 δολάρια ενώ τα υλικά θα πρέπει κάποιος να τα προμηθεύεται με συνδρομή από την εταιρεία κατασκευής του. Υπολογίζετε πάντως ότι κάθε γεύμα δεν θα κοστίζει περισσότερο από 4-5 δολάρια. Το οποίο για φρεσκομαγειρεμένο φαγητό δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημο!

 

  

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/cooki-is-a-robot-chef-that-cooks-food-for-you

Προτεινόμενα