Ένας πραγματικός 'μάγος' της τράπουλας!

 

 

Γνωρίστε τον Bryan Berg. Έναν καλλιτέχνη που ειδικεύεται στις κατασκευές από τραπουλόχαρτα, χωρίς να χρησιμοποιεί κόλλα, κολλητική ταινία ή οτιδήποτε άλλο. Κοινώς, τα εντυπωσιακά έργα του Berg στήνονται χωρίς καμία τεχνητή βοήθεια!

 

 

 

Ο Berg έμαθε την ιδιαίτερη αυτή τέχνη από τον παππού του, όταν ήταν 8 μόλις ετών. Σταδιακά, ανέπτυξε και δικές του τεχνικές και το 1992 έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το ψηλότερο κτίριο από τραπουλόχαρτα στον κόσμο!

 

 

Το 2004, το βιβλίο Γκίνες δημιούργησε μια επιπλέον κατηγορία, αυτή της μεγαλύτερης κατασκευής από τραπουλόχαρτα. Είναι περιττό νομίζω να αναφέρουμε ότι ο Berg κατέχει το ρεκόρ και στις δύο κατηγορίες, ενώ συχνά καλείται σε εκθέσεις και εκδηλώσεις για να σπάσει το ρεκόρ του ή απλά για να εντυπωσιάσει με την ευρηματικότητά του!

 

 

 

 

 

 

Και για τους επίδοξους καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από την ιδέα, η ιστοσελίδα του Berg περιέχει οδηγίες και τεχνικές για να μπορέσει κάποιος να μυηθεί στο ‘στοίβαγμα’ χαρτιών! 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

Πηγή: http://cardstacker.com

 

 

 

 

Προτεινόμενα