Esquoia: το τετράδιο που δεν ξεμένει ποτέ από σελίδες

 

 

Αν έχετε βαρεθεί από τα παραδοσιακά τετράδια και σημειωματάρια, τότε έχουμε για εσάς την τέλεια λύση! Πρόκειται για το επαναχρησιμοποιούμενο σημειωματάριο  Esquoia με το οποίο θα πείτε οριστικό αντίο στην παλιομοδίτικη και ξεπερασμένη γραφική ύλη.

 

 

 

Το Esquoia είναι ένα σημειωματάριο/τετράδιο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να γράφετε ό,τι θέλετε και στη συνέχεια να καθαρίζετε τις σελίδες του ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ξανά. Μάλιστα για το σβήσιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την κλασική γόμα, είτε κάποιο πανί είτε ένα υγρό κομμάτι ύφασμα.

 

esquoia1.jpg

 

Το πρωτότυπο αυτό μπλοκ σημειώσεων αποτελεί δημιούργημα φοιτητών του πανεπιστημίου Bradford και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά δεν είναι το μόνο του πλεονέκτημα. Επιπλέον είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ οι σελίδες του μεταφέρονται εύκολα από το ένα τετράδιο στο άλλο!

 

Σε σχέση με την χρηστικότητα του μάλιστα, δεν θα το λέγαμε ακριβό. Μόνο 12 στερλίνες + τα έξοδα αποστολής. Με την σχολική χρονιά να πλησιάζει, εμείς σίγουρα θα χρειαστούμε μερικά!

 

 

 http://www.amazon.co.uk/ESQUOIA-STANDARD-BLANK-Reusable-notebook/dp/B00P9R6FWG

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενα