Εντυπωσιακό: δείτε τον πιο μικρό φορτιστή στον κόσμο!

 

Το να ξεμένει το κινητό σου από μπαταρία όταν χρειάζεται να κάνεις ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή να στείλεις ένα επαγγελματικό e-mail είναι ό,τι χειρότερο. Παρόλα αυτά έχει τύχει σε όλους μας και συνήθως, εκτός από το να βρίζουμε θεούς και δαίμονες, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

 

 

Φυσικά το πρόβλημα λύνεται αν έχεις μαζί σου μια φορητή μπαταρία, όπως η Intocircuit PC26000. Ακόμη όμως και αν δεν καταφύγεις σε κάτι τόσο πληθωρικό όσο η PC26000, το να κουβαλάς ένα επιπλέον αντικείμενο μαζί σου είναι μια κάποια ταλαιπωρία. Εκτός φυσικά και αν είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να έχεις προμηθευτεί τον πιο μικρό φορτιστή κινητού στον κόσμο! Πρόκειται για τον Devotec Fuel Micro Charger ο οποίος δεν είναι μεγαλύτερος από ένα μπρελόκ. Για την ακρίβεια, μπορείτε να τον βάλετε στο μπρελόκ σας!

charger5.jpg

Παρά το λιλιπούτειο του μέγεθος όμως (οι διαστάσεις του είναι μόνο 3,3εκ x 2,3εκ x 1,2εκ) έχει χωρητικότητα 220mAh! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας εξασφαλίσει περίπου 20-30 λεπτά επιπλέον ομιλίας ή κάποιες ώρες αναμονής.

charger2.jpg

Διαθέτει θύρα microUSB γεγονός που του επιτρέπει να συνδέεται με σχεδόν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές ενώ μάλιστα η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει και έκδοση για iPhone.

charger3.jpg

Αν λοιπόν θέλετε να είστε πάντα καλυμμένοι από πλευράς μπαταρίας για το κινητό σας ή ψάχνετε το τέλειο δώρο, μην το σκέφτεστε. Με κόστος μόνο 25 δολαρίων στο Amazon, δύσκολα θα βρείτε κάτι καλύτερο ή φθηνότερο!

 

http://www.amazon.com/TechInvasion-Ltd-DT108R-micro-charger/dp/B00IYOF4H8

 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα