Nova: το τέλειο φλας για το iPhone σας

 

 

Όσο και αν οι φωτογραφικές μηχανές των smartphones βελτιώνονται, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύονται να φτάσουν τις επιδόσεις των κανονικών φωτογραφικών μηχανών. Το Nova είναι ένα φορητό φλας που όχι μόνο λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά χωρά άνετα στο πορτοφόλι μας! 

 

 

 

 

 

Καταρχάς, το Nova συνδέεται ασύρματα και συγχρονίζεται με τη συσκευή μας προκειμένου να βγάλουμε πολύ καλύτερες φωτογραφίες.

nova5.jpg

Επίσης, έχει ακτίνα περίπου 6 μέτρων οπότε και μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε όποια γωνία ή θέση θέλουμε προκειμένου να κάνουμε τις λήψεις μας ακριβώς όπως θέλουμε εμείς.

 

nova6.jpg

Αυτό που κάνει το Nova να ξεχωρίζει ωστόσο, είναι οι διαστάσεις του: είναι τόσο μικρό ώστε να χωράει άνετα στο πορτοφόλι μας. Συγκεκριμένα, οι διαστάσεις τους είναι όσο μιας πιστωτικής κάρτας αν και είναι λίγο παχύτερο.

 

nova8.jpg

nova7.jpgΗ ένταση του Nova μπορεί να ρυθμιστεί είτε κάνοντας χρήση των προεπιλογών που διαθέτει (soft, warm, brilliant), είτε χειροκίνητα μεταξύ των τριών αυτών θέσεων.

Η τιμή του επίσης δεν είναι υψηλή: 59 δολάρια στο Amazon. Για κάτι που χωράει άνετα σε ένα πορτοφόλι και μπορεί να κάνει τις φωτογραφίες μας πολύ καλύτερες, θα λέγαμε ότι τα αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του!

 

 

 

http://www.amazon.com/Nova-Off-camera-Wireless-Flash-iPhone/dp/B00JNRW950  

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενα