Monkey Light Pro: για τους ποδηλάτες που πραγματικά διαφέρουν

 

Το να κάνεις ποδήλατο στους ελληνικούς δρόμους μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο. Ο κίνδυνος  πολλαπλασιάζεται τα βράδια. Όσα φώτα και αν προσαρμόσουμε στο ποδήλατο μας, με κάποιο περίεργο τρόπο γινόμαστε αόρατοι για τους οδηγούς. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να μας αντιμετωπίζουν. Δεν θα ήταν πολύ καλύτερο αν κάναμε κάπως πιο αισθητή την παρουσία μας;

 

 

Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί να κινείστε στο μισοσκόταδο με το ποδήλατό σας, μπορείτε όχι απλώς να κάνετε αισθητή την παρουσία σας αλλά κυριολεκτικά να τραβήξετε κάθε βλέμμα! Το μόνο που σας χρειάζεται είναι το Monkey Light Pro!

monkeylight2.jpg

Το Monkey Light Pro είναι ένα σύστημα φωτισμού ασφαλείας το οποίο εμφανίζει κινούμενες φωτεινές εικόνες στις ρόδες του ποδηλάτου μας κάνοντας χρήση λαμπτήρων led. Με άλλα λόγια, την ώρα που κάνουμε πετάλι οι τροχοί μας μετατρέπονται σε οθόνες που ακτινοβολούν και από τις δύο πλευρές!

 

Μάλιστα το Monkey Light Pro είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στις κακουχίες, διαθέτει αντικλεπτικό μηχανισμό και είναι σχεδιασμένο για χρήση εντός αστικών κέντρων. Αποτελείται από τέσσερις μπάρες με 256 full-color LEDs που μπορούν να προγραμματιστούν για να προβάλλουν τα δικά μας πολύχρωμα κινούμενα σχέδια είτε όσα είναι ήδη αποθηκευμένα στη συσκευή.

 

monkeylight.jpg

 

Οι μπάρες τοποθετούνται στις ακτίνες και όταν αρχίσεις να κινείσαι ξεκινούν να εμφανίζουν φωτεινές εικόνες στους τροχούς. Επιπλέον το Monkey Light Pro διαθέτει και ένα διαξονικό επιταχυνσιόμετρο και τέσσερις μαγνητικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την ταχύτητα και την περιστροφή του τροχού συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι οι εικόνες εμφανίζονται σταθερά, όχι μόνο όταν επιταχύνουμε ή κόβουμε ταχύτητα αλλά ακόμη και όταν πηγαίνουμε προς τα πίσω!

 

monkeylight3.jpg

 

To Monkey Light Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τροχούς τουλάχιστον 66 εκατοστών. Η ενσωματωμένη μπαταρία φορτίζεται μέσω USB, προσφέροντας 3 – 8 ώρες λειτουργίας σε πλήρη φωτεινότητα και μέχρι 48 ώρες σε μειωμένο επίπεδο.

 

Ως προς το κόστος του, καθόλου απαγορευτικό: 29 στερλίνες στο βρετανικό Amazon! Και για να μην αναρωτιέστε, ναι, προφανώς και έχουμε ήδη παραγγείλει τα δικά μας!

http://www.amazon.co.uk/Monkey-Light-M210-Colour-Waterproof/dp/B007FLHW3K  

 

 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα