Αυτά τα μυστικά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε βίντεο στο YouTube!

 

 

Όλοι βλέπουμε βίντεο στο YouTube. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε και τα μυστικά του. Ευτυχώς το Viralnews ξετρύπωσε τα κόλπα με τα οποία θα απολαύσετε κάθε βίντεο που βλέπετε ακόμη περισσότερο!

 

 

 

Πατήστε το K για παύση. Συνήθως ο περισσότερος κόσμος πατάει το space για να σταματήσει το βίντεο που παρακολουθεί. Συχνά όμως αντί να σταματήσει αυτό που βλέπει απλώς κατεβαίνει η σελίδα πιο κάτω στον browser. Πατώντας το πλήκτρο Κ ενώ παίζει το βίντεο, αυτό θα σταματήσει αμέσως.

 

Πλήκτρο Μ για σίγαση. Αντί να ψάχνετε το εικονίδιο του μεγαφώνου στον υπολογιστή σας ή να ανοιγοκλείνετε τα ηχεία, αρκεί απλώς να πατήσετε το πλήκτρο Μ και ο ήχος θα κλείσει αυτόματα.

 

F για πλήρη οθόνη. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε κλικ στο εικονίδιο στο κάτω μέρος του βίντεο ή διπλό κλικ πάνω του για να μεγαλώσει. Απλώς πατάτε το πλήκτρο F και το βίντεο που βλέπετε θα μεγαλώσει αμέσως!

 

 

J για rewind. Αν θέλετε να πάτε λίγο πίσω το βίντεο που βλέπετε, πατήστε το J και θα κάνετε rewind 10 δευτερόλεπτα. Αν τα 10 δευτερόλεπτα σας φαίνονται πολλά, με το αριστερό βελάκι (left arrow key) πηγαίνετε μόνο 5 δευτερόλεπτα πίσω.

 

L για fast forward. Αντίστοιχο με το J που πηγαίνει το βίντεο πίσω είναι το L. Πατήστε το και αυτό που βλέπετε θα πάει 10 δευτερόλεπτα μπροστά. Όπως και προηγουμένως, αν πατήσετε το δεξί βελάκι (right arrow key), αντί για 10 δευτερόλεπτα θα πάτε μπροστά μόνο 5.

 

Πλήκτρα 0 έως και 9. Το YouTube διαιρεί το βίντεο σε δέκα ίσα μέρη. Πατώντας το 0 πηγαίνετε στην αρχή του. Πατώντας το 1 πηγαίνετε στο 10% του βίντεο, το 2 στο 20% και ούτω καθεξής!

 

 

Εναλλακτικό interface. Αν χρησιμοποιείτε το YouTube σε μεγάλη οθόνη, προτιμήστε αυτό το url ώστε να του δώσετε μια τηλεοπτική χροιά και το απολαύσετε περισσότερο! https://www.youtube.com/leanback.

 

Αν θέλετε να κατεβάσε το το βίντεο που βλέπετε, στο url, πριν το youtube προσθέστε ss. Δηλαδή το https://www.youtube.com/watch?v=FUiYu-iwnS8 το γράφετε 

https://www.SSyoutube.com/watch?v=FUiYu-iwnS8.

 

Αν αντί για ss γράψετε gif, δηλαδή https://www.GIFyoutube.com/watch?v=FUiYu-iwnS8 τότε θα μπορέσετε να μετατρέψετε το βίντεο που θέλετε σε κινούμενη εικόνα gif.

Αν θέλετε να μάθετε πρώτοι τις νέες λειτουργίες του YouTube, αρκεί να επισκεφθείτε αυτό εδώ το url: https://www.youtube.com/testtube. Εδώ θα βρείτε όλα όσα ετοιμάζει πίσω από τα παρασκήνια και αν θέλετε να συμμετάσχετε με το feedback σας στο σχεδιασμό τους.  

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Δώρα για συντρόφους. Ή αλλιώς η πιο δύσκολη "άσκηση" επιλογής...

Σεμινάριο Facebook

Σεμινάριο Facebook

  Facebook   Όλοι έχουν έναν λογαριασμό ή μια σελίδα στο Facebook. Ελάχιστοι...

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Αν χρησιμοποιείτε το Wolt τότε είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε...

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

  Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ποτέ συσκευή κινητού LG, μάλλον θα...

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Ακόμη και αν κάποιος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την τεχνολογία...

Φάκελος Μεταλλαγμένα

Φάκελος Μεταλλαγμένα

του Αλέξανδρου Φατσή   Όταν γίνεται μια συζήτηση για τα τρόφιμα από...

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

    Στο προηγούμενο μέρος του άρθρου συζήτησα υπό ποιες προϋποθέσεις θα δεχόμουν...

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Με την φύση ποτέ δεν τα πήγαινα πολύ καλά. Είμαι...

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

    "Άμα θέλει ο άλλος να σου ανοίξει το σπίτι και...

Προτεινόμενα