Το μοντέλο που αμφισβητεί τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς

 

 

Όλοι έχουμε συνδέσει το μόντελινγκ με τις, σε βαθμό ανορεξίας, αδύνατες γυναίκες. Το ότι μια γυναίκα όμως πρέπει να είναι ανορεξική για να θεωρηθεί όμορφη είναι απλώς μια σύμβαση της εποχής μας. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή η τάση ξεκίνησε από κάποιους μόδιστρους που επέλεγαν αδύνατα μοντέλα μόνο και μόνο για να εξοικονομήσουν ύφασμα στα σύνολα που έραβαν.

 

 

Είτε ισχύει αυτό, είτε όχι όμως η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια. Κάθε άλλο.

Plus-sized-model314_n.jpg

Μια γυναίκα μπορεί να είναι απόλυτα γοητευτική και ερωτεύσιμη όποιο και αν είναι το βάρος της. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύει η Tess Holliday. Η Tess Holliday είναι μια κοπέλα με αρκετά "περιττά" κιλά. Το γεγονός αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πιάσει δουλειά ως μοντέλο στο μεγάλο πρακτορείο MiLK που έχει έδρα την Βρετανία.Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά λοιπόν ότι τα στερεότυπα υπάρχουν μόνο και μόνο για να καταρρίπτονται. Και ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι ελκυστική αρκεί να πιστέψει η ίδια στον εαυτό της!

Plus-sized-model026_n.jpg

Plus-sized-model279_n.jpg

Plus-sized-model28_n.jpg

Plus-sized-model311_n.jpg

Plus-sized-model349_n.jpg

Plus-sized-model38_n.jpg

Plus-sized-model451_n.jpg

Plus-sized-model740_n.jpg

Plus-sized-model88_n.jpg

Plus-sized-model898_n.jpg

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.boredpanda.com/plus-sized-supermodel-tess-holliday-first-photoshoot-milk-modelling-agency/

 

 

Προτεινόμενα