Romotive Romo: Κάντε το iPhone σας ένα χαριτωμένο ρομπότ

 

Τι θα λέγατε για ένα προσωπικό και κατάδικό σας ρομπότ; Ένα πανέξυπνο ρομποτάκι για να σας κάνει παρέα; Αν είστε κάτοχος iPhone, τότε η επιθυμία σας μπορεί πολύ εύκολα να πραγματοποιηθεί.

 

 

 

Πλέον είναι διαθέσιμο για αγορά το Romo. Πρόκειται για τη νέα κυκλοφορία της εταιρείας Romotive η οποία έχει βάλει ως στόχο την κατασκευή του πιο χαριτωμένου (και οικονομικά προσιτού) ρομπότ στον κόσμο!

romo3.jpg

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα iPhone στο οποίο θα 'τρέχετε' την ειδική εφαρμογή ώστε το Romo να αλληλεπιδρά μαζί σας.

romo2.jpg

Μάλιστα έχει και το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να το ελέγξετε και από απόσταση μέσω ενός οποιουδήποτε browser ή άλλης συσκευής iOS. Αυτό του το χαρακτηριστικό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως σύστημα βιντεοεπικοινωνίας/κάμερα ασφαλείας αφού μπορεί ταυτόχρονα και να καταγράφει το περιβάλλον του και να λειτουργεί ως web cam.

 

romo4.jpg

Επιπλέον, έχει δυνατότητα για αυτόνομη πλοήγηση χρησιμοποιώντας αισθητήρες στους τροχούς του αλλά και αναγνώριση προσώπων μέσω της μπροστινής κάμερας των iPhone!

 

 

 

http://www.amazon.com/Romo-App-Controlled-Robotic-Pet-Devices/dp/B00FTLV29I

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

Προτεινόμενα