Κοκτέιλ αποκλειστικά για αστροναύτες!

 

Κακά τα ψέματα. Αν υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα στην καθημερινότητα του μέσου αστροναύτη αυτό είναι ότι δεν μπορεί να πιει ένα κοκτέιλ της προκοπής. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικότερος λόγος για τον τόσο μικρό αριθμό ατόμων που επιλέγουν το επάγγελμα του αστροναύτη.

 

 

Σε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα, η εταιρεία Cosmic Lifestyle Corporation αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο ποτήρι κοκτέιλ αποκλειστικά για το διάστημα.

The-Zero-Gravity-Cocktail-Project-2-610x360.jpg

Το συγκεκριμένο ποτήρι θα εκτυπωθεί σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και θα έχει ειδικές αυλακώσεις που θα εμποδίζουν το ποτό να σκορπίσει μέσα στο σκάφος και να κολλάει σε επιφάνειες, στολές και κουμπιά!

The-Zero-Gravity-Cocktail-Project-3.jpg

Ταυτόχρονα, οι αυλακώσεις αυτές θα επιτρέπουν στον αστροναύτη να μυρίσει και να γευτεί το κοκτέιλ, ενώ μέχρι τώρα, οι αστροναύτες έπιναν υγρά με καλαμάκι από μια σακούλα, χωρίς να μπορούν να γευτούν τι πίνουν.

The-Zero-Gravity-Cocktail-Project.png

Πλέον δεν έχετε καμιά δικαιολογία για να μην γίνεται αστροναύτες. Το αγαπημένο σας κοκτέιλ, shaken and not stirred βεβαίως βεβαίως σας περιμένει!

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/astronauts-can-now-use-these-glasses-to-drink-cocktails-in-space/

Προτεινόμενα