Οι πιο ασυνήθιστες πλαστικές εγχειρίσεις!

 

Εμφύτευμα μουστακιού

Tα εμφυτεύματα μουστακιού αποτελούν τη νέα μόδα στη γειτονική Τουρκία. Άνδρες από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη αλλά και την υπόλοιπη Ασία συρρέουν στα ιατρεία των ειδικών προκειμένου να αποκτήσουν ένα ευπαρουσίαστο μουστάκι, μούσι, ή και τα δύο. Οι γιατροί ουσιαστικά αφαιρούν τριχοθυλάκια από άλλες τριχωτές περιοχές του σώματος και τα εμφυτεύουν στα μάγουλα, το άνω χείλος, ή και το πηγούνι. Αυτή η διαδικασία είναι κάπως χρονοβόρα - πέντε ώρες - και σχετικά δαπανηρή - κοστίζει περίπου 5000 δολάρια. Μάλιστα μερικά ταξιδιωτικά γραφεία έχουν αρχίσει να πωλούν τουριστικά πακέτα, όπου οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν την αισθητική επέμβαση με τις διακοπές τους.

 

Μπότοξ για το πόκερ

plastic3a.jpg

Είστε χαρτοπαίκτης και θέλετε να μπλοφάρετε χωρίς το πρόσωπό σας φανερώνει όλα σας τα συναισθήματα; Αν ναι, τότε έχουμε για εσάς την τέλεια πλαστική. Με κόστος από 600 έως 800 δολάρια, μπορείτε να κάνετε botox στο πρόσωπό σας σε κατάλληλα σημεία ώστε οι αντίπαλοί σας δεν μην μπορούν να διακρίνουν τις λεπτές εκφράσεις του προσώπου σας. Η διαδικασία αυτή έχει πρόσφατα αποκτήσει παρατσούκλι «Pokertox» και διαρκεί κατά μέσο όρο τρεις με τέσσερις μήνες.

 

Τροποποίηση των γραμμών της παλάμης

plastikes2.jpg

Σε ορισμένα μέρη της Ασίας, η ανάγνωση της παλάμης είναι ένας τρόπος για να προβλέψουμε το μέλλον ενός ατόμου. Μερικοί άνθρωποι όμως, παίρνουν το μέλλον τους στα χέρια τους . Απευθύνονται σε πλαστικούς χειρουργούς με στόχο να κάνουν τομές στις παλάμες τους, ελπίζοντας έτσι να αλλάξουν και το πεπρωμένο τους. Για έναν χειρουργό που είναι εξοικειωμένος με την διαδικασία η όλη επέμβαση δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά. Τι λέτε; Θα θέλατε να αλλάξετε το ριζικό σας;

 

Αλλαγή χρώματος ίριδας

plastikesopt2.jpg

Μέχρι πρόσφατα, κανείς χειρούργος δεν μπορούσε να αλλάξει το χρώμα των ματιών των ασθενών του. Το κατάφερε η Δρ Kenneth Rosenthal, η οποία χρησιμοποιώντας ένα τεχνητό εμφύτευμα ίριδας μπορεί να αλλάξει το φυσικό χρώμα των ματιών σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί ο ασθενής. Η τεχνητή ίριδα είναι ένα λεπτό φύλλο μη τοξικής σιλικόνης. Όντας πάρα πολύ εύκαμπτο, το φύλλο διπλώνεται και εισάγεται μέσα στο μάτι μέσα από μια μικρή τομή που γίνεται στον κερατοειδή χιτώνα. Στη συνέχεια, το φύλλο σιλικόνης ξεδιπλώνεται πάνω στο μάτι και κάνει το νέο χρώμα να δείχνει εντελώς φυσικό χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά. Πρόκειται για διαδικασία που διαρκεί περίπου 30 λεπτά συνολικά και μπορεί να είναι είτε μόνιμη είτε προσωρινή.

 

Λίφτινγκ Ποδιών

plastikesopt.jpg

Στις μέρες μας, πολλοί χειρουργοί ειδικεύονται στον καλλωπισμό των ποδιών. Για να το κάνουν αυτό, μειώνουν το λίπος των δακτύλων ή κάνουν ακόμα και λίφτινγκ στο πόδι. Για τη μείωση λίπους των δακτύλων, τα δάχτυλα των ποδιών συρρικνώνονται για να δημιουργήσουν ένα κομψότερο αποτέλεσμα! Υπάρχουν ευτυχώς και γιατροί που υποστηρίζουν ότι τέτοιες εγχειρίσεις δεν θα έπρεπε να πραγματοποιούνται, λόγω των παρενεργειών όπως παραμορφώσεις δακτύλων και μόνιμοι πόνοι στα πόδια.

 

Ανασήκωμα της γωνίας των χειλιών

plastic4.jpg

Πρόκειται για μια επέμβαση εξαιρετικά δημοφιλής σε ορισμένες περιοχές της Ασίας, ιδιαίτερα της Νότιας Κορέας, η οποία αλλάζει ένα "πεσμένο, κατσούφικο" στόμα με τέτοιο τρόπο ώστε ο ασθενής να μοιάζει πάντοτε έστω και λίγο χαμογελαστός. Μερικοί ασθενείς θέλουν ένα λεπτό χαμόγελο, ενώ άλλοι προτιμούν ένα χαμόγελο που μοιάζει με του Τζόκερ από τις ταινίες του Μπατμαν.

 

Ασιατική Διπλή Βλεφαροπλαστική

plastic5.jpg

Πολλές από αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στη Νότια Κορέα. Οι περισσότερες Ασιάτισσες περνάνε από τη διαδικασία της διπλής βλεφαροπλαστικής προκειμένου να αποκτήσουν βλέφαρα της καυκάσιας φυλής. Υπάρχουν γιατροί που κάνουν τουλάχιστον 100 τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις κάθε μέρα!

 

Δημιουργία λακκακιών στο μάγουλο

plastikes6.jpg

Τα λακκάκια σχηματίζονται φυσικά στο πρόσωπο, όταν ένα μέρος των μυών είναι μικρότερο από ό, τι θα έπρεπε να είναι. Στην επέμβαση δημιουργίας λακκακιών, ένα εμφύτευμα εισάγεται στο εσωτερικό του μάγουλου. Στη συνέχεια, το εμφύτευμα αυτό συσφίγγεται έτσι ώστε να προκύψει ένα τεχνητό λακκάκι. Για τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση, ο ασθενής έχει συνεχώς λακκάκια. Μετά από λίγες ημέρες όμως εξαφανίζονται και φαίνονται μόνο όταν χαμογελάει. 

 

 

Πηγή: http://www.facts.fm/surgeries

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Δώρα για συντρόφους. Ή αλλιώς η πιο δύσκολη "άσκηση" επιλογής...

Σεμινάριο Facebook

Σεμινάριο Facebook

  Facebook   Όλοι έχουν έναν λογαριασμό ή μια σελίδα στο Facebook. Ελάχιστοι...

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Αν χρησιμοποιείτε το Wolt τότε είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε...

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

  Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ποτέ συσκευή κινητού LG, μάλλον θα...

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Ακόμη και αν κάποιος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την τεχνολογία...

Φάκελος Μεταλλαγμένα

Φάκελος Μεταλλαγμένα

του Αλέξανδρου Φατσή   Όταν γίνεται μια συζήτηση για τα τρόφιμα από...

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

    Στο προηγούμενο μέρος του άρθρου συζήτησα υπό ποιες προϋποθέσεις θα δεχόμουν...

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Με την φύση ποτέ δεν τα πήγαινα πολύ καλά. Είμαι...

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

    "Άμα θέλει ο άλλος να σου ανοίξει το σπίτι και...

Προτεινόμενα