TopStitch Handmade Creations

 

 

Για τη γυναίκα που γνωρίζει να ντύνεται, το χειροποίητο ρούχο είναι ένα από τα μεγάλα φετίχ. Η έμφαση στη λεπτομέρεια, οι σχεδόν αδιόρατες (αν και πλήρως ευδιάκριτες για όποιον γνωρίζει πού να κοιτάξει) πινελιές, η γνώση ότι αυτό που φοράμε είναι πραγματικά μοναδικό είναι κάποια μόνο από τα πράγματα που μας ξετρελαίνουν. Τι γίνεται λοιπόν όταν το ταλέντο στην δημιουργία χειροποίητων ρούχων συναντά την έμπνευση;

 

 

 

Τότε έχουμε δημιουργίες όπως αυτές του TopStich. Ενός από τα σημαντικότερα brands στο ποιοτικό ένδυμα και καθόλου άδικα όπως γνωρίζουμε όλες οι φανατικές οπαδοί του.

 

Πώς δημιουργήθηκε όμως το TopStich; Και τι το έκανε να ξεχωρίσει τόσο γρήγορα από άλλες αντίστοιχες προσπάθειες;

 

 

Όλα ξεκίνησαν ένα καλοκαίρι όπου δύο φοιτήτριες η Μαρία και η Ευγενία αποφάσισαν να βρουν κάτι για να ξεσκάσουν από το διάβασμα της επερχόμενης εξεταστικής. Παρόλο που έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες αυτό που τις χαρακτηρίζει εξίσου είναι η αγάπη για την δημιουργία και τον συνδυασμό υλικών.

 

Αν και αρχικά δεν γνώριζαν τίποτε από πλέξιμο και βελονάκι περνώντας έξω από ένα κατάστημα με κλωστές, τελείως αποφάσισαν να ζητήσουν από την ιδιοκτήτρια να τις μάθει να πλέκουν. Αν και στην αρχή γέλασε, τα κορίτσια δεν απογοητεύτηκαν. Και παρακολουθώντας τα σεμινάρια ανακάλυψαν όχι ένα απλό πάθος αλλά ένα πραγματικό ταλέντο.

Το ξεκίνημα τους ήταν πολύ χαμηλών τόνων. Μια απλή σελίδα στο Facebook με φωτογραφίες απ’ ό,τι δημιουργούσαν και φορούσαν οι ίδιες και οι φίλες τους. Τα νέα όμως δεν άργησαν να διαδοθούν. Μέσα σε ελάχιστο διάστημα το κοινό αγκάλιασε τα κορίτσια και φυσικά τα πλεκτά τους.

 

Καθώς οι δύο κοπέλες έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αυτό αντικατοπτρίζεται και στα ρούχα που φτιάχνουν. Η Ευγενία έχει μια έφεση προς τη συμμετρία και τις μινιμαλιστικές τάσεις. Αντιθέτως η Μαρία πειραματίζεται περισσότερο προτιμώντας διαφορετικές υφές αλλά και ξεχωριστά χρώματα.

 

Αν και κανένα ρούχο που TopStich δεν είναι ίδιο με το άλλο, όλα έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Πέρα από την κορυφαία τους ποιότητα, είναι ιδιαίτερα άνετα και μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα. Επίσης συνδυάζονται εύκολα ενώ ταυτόχρονα μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ κάθε κοπέλας.

 

 

Ρομαντικά, σέξυ, ανεπιτήδευτα αλλά, πάνω απ’ όλα ξεχωριστά, τα ρούχα του TopStich μπορείτε να τα παραγγείλετε τόσο από την σελίδα τους στο Facebook στον λογαριασμό TOPSTITCH_HANDMADE στο Instagram. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας; 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα