Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG Featured

 

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ποτέ συσκευή κινητού LG, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε.

 

Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας τιμής που μπορείτε να βρείτε. Με έναν μικρό έλεγχο θα δείτε εύκολα ότι θα βρείτε συσκευές με ποιοτικότερα χαρακτηριστικά σε χαμηλότερη τιμή.

 

Αν παρόλα αυτά το σκέφτεστε, να ξέρετε ότι θα αντιμετωπίσετε το χειρότερο σέρβις στην ελληνική επικράτεια. Καλύτερα να μπλέξετε με δημόσια υπηρεσία που έχει χάσει τον φάκελο σας, παρά με την LG. Καταρχάς, ας μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής. Τόσο το πρώτο όσο το δεύτερο LG που αγόρασα έβγαλαν προβλήματα.

 

Επειδή όμως την πρώτη φορά θεώρησα ότι ήταν απλώς τυχαίο γεγονός, σκέφτηκα να ξαναδοκιμάσω αγοράζοντας το LG G6. Μέγα λάθοςΌπως και το προηγούμενο, μετά από κάποιο διάστημα έβγαλε προβλήματα. Οποία έκπληξις.

 

33121414156_7ddd480f23_b.jpg

 

Επικοινωνώντας με το service ευγενέστατα με διαβεβαίωσαν ότι, αφού το παραλάβουν, θα το έχω πίσω σε πέντε ημέρες. Λογικό διάστημα σκέφτομαι εγώ και τους ζητάω να στείλουν το courier να το πάρει.

 

Όπως θα περίμενε κανείς, το courier ήρθε εντελώς άλλη ώρα από εκείνη που είχαμε συμφωνήσει με την LG. Δεν φταίει βέβαια η LG γι' αυτό (και το ενδεχόμενο να φροντίζει ώστε οι συνεργάτες της να είναι συνεπής δεν θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό κανενός υπευθύνου).

 

Αφού είχαν περάσει κατά πολύ οι 5 ημέρες που μου είχε υποσχεθεί η εταιρεία, αποφάσισα να επικοινωνήσω. Μιλώντας με το service (εταιρεία Procordia) με ενημέρωσαν ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν οι 5 ημέρες που μου είχαν υποσχεθεί "αλλά θα το βάλουν προτεραιότητα".

 

Μάλλον η προτεραιότητα δεν ήταν και τόσο μεγάλη όμως καθώς τρεις εβδομάδες μετά το τηλέφωνο μου δεν είχε επιστρέψει. Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με το service με ενημέρωσαν ότι φυσικά και δεν μου το έχουν επισκευάσει (οποία έκπληξις) διότι δεν τους είχα επισυνάψει την απόδειξη αγοράς.

 

Δεν θα σχολιάσω ότι προφανώς είχα επισυνάψει απόδειξη αγοράς την οποία, επίσης προφανώς, την έχασαν (ή το χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία για την καθυστέρηση). Έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ότι, όπως μου είπαν, ακόμη και αν πάρουν ξανά την απόδειξη αγοράς επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά θα κάνει τουλάχιστον μία εβδομάδα το τηλέφωνο να μου επιστραφεί. Γιατί τι είναι η LG να έχει ανταλλακτικά για μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της; Καμιά μεγάλη εταιρεία;

 

Και φαντάζεται εύκολα κανείς σε τι πραγματικό διάστημα αντιστοιχεί η μία εβδομάδα που μου υποσχέθηκαν. Τα Χριστούγεννα θα την έπαιρνα τη συσκευή και θα ήμουν ευχαριστημένος.

 

Ποτέ ξανά συσκευή LG λοιπόν. Το να χαλάσει ένα κινητό είναι κάτι που το περιμένεις. Να σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου, οπωσδήποτε όχι!

 

Αλέξανδρος Φατσής

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Το Πιο Ξεχωριστό Δώρο για το Αγαπημένο σας Πρόσωπο!!!

Δώρα για συντρόφους. Ή αλλιώς η πιο δύσκολη "άσκηση" επιλογής...

Σεμινάριο Facebook

Σεμινάριο Facebook

  Facebook   Όλοι έχουν έναν λογαριασμό ή μια σελίδα στο Facebook. Ελάχιστοι...

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Κουπόνι Wolt AE444 – Έκπτωση έως 15€

Αν χρησιμοποιείτε το Wolt τότε είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε...

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά συσκευή LG

  Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ποτέ συσκευή κινητού LG, μάλλον θα...

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Τι είναι τελικά το Linux;;;

Ακόμη και αν κάποιος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την τεχνολογία...

Φάκελος Μεταλλαγμένα

Φάκελος Μεταλλαγμένα

του Αλέξανδρου Φατσή   Όταν γίνεται μια συζήτηση για τα τρόφιμα από...

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

Φάκελος Μεταλλαγμένα - Part 2

    Στο προηγούμενο μέρος του άρθρου συζήτησα υπό ποιες προϋποθέσεις θα δεχόμουν...

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Η κρυμμένη όαση της Αθήνας

Με την φύση ποτέ δεν τα πήγαινα πολύ καλά. Είμαι...

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

O ορθολογικός διαρρήκτης ή πώς να προστατεύσεις το σπίτι σου από κλοπές

    "Άμα θέλει ο άλλος να σου ανοίξει το σπίτι και...

Προτεινόμενα