Drumi: το πλυντηριάκι που λειτουργεί χωρίς ρεύμα

Όσοι κάνουν κάμπινγκ έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν. Αυτό δεν είναι άλλο από το πλύσιμο των ρούχων που όταν δεν είσαι στο σπίτι σου είναι πάντοτε μια ταλαιπωρία. Τα φορητά πλυντηριάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να φανούν χρήσιμα, αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε ρεύμα, και η πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα ακόμα και στα οργανωμένα κάμπινγκ.

 

 

Προκειμένου να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα λοιπόν, τα στελέχη της εταιρείας Yirego αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Drumi. Πρόκειται για ένα φορητό πλυντήριο το οποίο λειτουργεί με πίεση. Ο μηχανισμός του δηλαδή είναι αντίστοιχος με εκείνος που βλέπουμε στις τρόμπες αέρα.

drumi4.jpg

Μάλιστα, παρόλο που το ύψος του είναι 55 εκατοστά, είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να χωρέσει αρκετά ρούχα για πλύση με 5 λίτρα νερού. Όταν ολοκληρωθεί το πλύσιμο το βρώμικο νερό εξέρχεται με το πάτημα ενός κουμπιού από το πίσω μέρος και τα ρούχα μένουν για να στραγγίξουν προτού απλωθούν.

drumi2.jpg

Ως προς το κόστος του, είναι πραγματικά χαμηλό. Δεν ξεπερνά τα 120 ευρώ αν και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία σε ΗΠΑ και Καναδά. 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

Πηγή: http://www.yirego.com/#!our-product/c1t44

Προτεινόμενα