Σου λύνουν τα χέρια (κι ας μην ήξερες ότι υπάρχουν)

 

 

 

 

Σας παρουσιάζουμε πραγματικά ανεκτίμητα gadgets / συσκευές, που ίσως να αγνοούσατε την ύπαρξή τους, ωστόσο βλέποντάς τα, θα νιώσετε ότι πρέπει να τα αποκτήσετε και θα πείτε σίγουρα “shut up and take my money”!

 

 

 

 

 

Για όσους δυσκολεύονται με τα μικρά κουμπάκια των νέων και μοντέρνων τηλεφώνων και αντί για ένα γράμμα πατούν 3 μαζί, το φορητό πληκτρολόγιο είναι η λύση!

 

 

Τέρμα τα δεκάδες σκεύη και οι ώρες πλυσίματος στο νεροχύτη. Το τηγάνι που τα κάνει όλα ταυτόχρονα είναι γεγονός!

 

 

Περισσότερα εδώ

 

Επίσης, με αυτή την εκπληκτική πατέντα, θα κόβετε το κρεμμύδι πολύ ευκολότερα!

 

 

Και για να σιγουρέψετε ότι το αλάτι (ή κάποιο άλλο συστατικό) δε θα σας παραπέσει, το κουτάλι που ζυγίζει με μεγάλη ακρίβεια σας δίνει τη λύση!

 

 

Καλό είναι να προσέξουμε λίγο μετά από τόσο φαγητό, οπότε, ζητήστε από τους αγαπημένους σας να κλειδώσουν τις λιχουδιές και να μη σας δώσουν τον κωδικό σε καμία περίπτωση!

 

 

 

Περισσότερα εδώ

 

Και για να κλείσουμε με την κουζίνα, το κουτάλι που στερεώνεται στο ποτήρι θα δώσει ένα τέλος στα βουτηγμένα σε καυτό καφέ ή τσάι κουτάλια…

 

 

Εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό χώρου και όγκου, με αυτά τα μοναδικά καλύμματα για τα πόδια του κρεβατιού που χρησιμεύουν σαν πρίζες και θύρες USB!

 

 

Η εφεύρεση του Josh Renouf θα σας προσφέρει πολύ πιο γλυκά ξυπνήματα, αφού πλέον δε θα σας ‘τινάζει’ το βάρβαρο ξυπνητήρι, αλλά το τονωτικό άρωμα του καφέ την ώρα που εσείς επιθυμείτε!

 


Περισσότερα εδώ

 

 

Σας λείπει ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας αλλά δυστυχώς είστε μακριά; Τα πρωτοποριακά αυτά μαξιλάρια, κυριολεκτικά συγχρονίζουν τις καρδιές σας!! Μόλις ο/η σύντροφός σας πάει για ύπνο, το μαξιλάρι σας φωτίζεται, ‘προσκαλώντας’ σας να κοιμηθείτε ταυτόχρονα! Αν αγκαλιάσετε δε το μαξιλάρι, ‘νιώθετε’ το χτύπο της καρδιάς του/της αγαπημένου/ης σας!

 

 

Με το πλυντήριο που επιτρέπει την ‘ετεροχρονισμένη’ εισαγωγή ρούχων, δε θα ξαναζήσετε την απόγνωση του ‘και τώρα τι θα φορέσω που ξέχασα να βάλω το αγαπημένο μου τζιν για πλύσιμο;’

 

 

Αρκεί να συνδέσετε το pixie με τα αντικείμενα που χάνετε πιο συχνά (π.χ. τα κλειδιά ή τα γυαλιά ηλίου σας) και κατόπιν το κινητό σας θα σας ‘βρει’ πού βρίσκονται. Βέβαια το pixie δε δίνει λύσει όταν αυτό που χάνετε πιο συχνά είναι αυτό καθαυτό το κινητό σας...

 

 

 

Περισσότερα εδώ

 

Ο φορητός λαμπτήρας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όποτε ψάχνετε κάτι στο σκοτάδι. Μπορεί να χωρέσει σε ένα πορτοφόλι και για να τον ανάψετε, απλά ‘σηκώστε’ τον.

 

 

Με αυτή την πρωτότυπη ντουζιέρα για σκύλους θα γλιτώσετε πολύ πολύ χρόνο!

 

 

 

Περισσότερα εδώ

 

Το επόμενο προϊόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ποδηλάτες: απλά συνδέετε μια ειδική συσκευή στο ποδήλατο, και αυτή προβάλει, σαν σε οθόνη κινηματογράφου ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας.

 

 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Προτεινόμενα