HELIO: η φορητή ντουζιέρα για τις διακοπές σας

 

 

 

Είτε κάνουμε κάμπινγκ, είτε πάμε για μπάνιο σε μια ερημική παραλία, το πρόβλημα είναι πάντοτε το ίδιο. Πώς θα κάνουμε ένα ντους όταν τελειώσουμε το μπάνιο μας ή γενικώς όταν θέλουμε να δροσιστούμε; Ευτυχώς, πλέον υπάρχει η λύση! Πρόκειται για το HELIO, τη φορητή ντουζιέρα που μας εξασφαλίζει ότι θα έχουμε τις ανέσεις της πόλης μαζί μας.

 

 

helio3.jpg

Και όταν λέμε φορητή, πραγματικά το εννοούμε. Το μέγεθος του HELIO είναι πολύ μικρό. Διπλωμένο έχει ελάχιστο όγκο.

helio5.jpg

Παρόλα αυτά, όταν ξεδιπλωθεί χωράει 11 λίτρα νερού!  Όσο για τη χρήση του; Ό,τι πιο απλό μπορείτε να φανταστείτε. Απλώς πατάτε μερικές φορές την σχετική τρόμπα και έχετε την πίεση που θέλετε.

helio2.jpg

Μάλιστα αν έχετε προνοήσει και έχετε αφήσει το HELIO στον ήλιο ώστε να απορροφήσει θερμότητα, εξασφαλίζετε ότι θα απολαύσετε το ντους σας με ζεστό και όχι παγωμένο νερό!

 

Φυσικά η χρήση του HELIO δεν περιορίζεται μόνο στο ντους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε πιάτα, να καθαρίσετε επιφάνειες ή να ξεπλύνετε τον σκύλο σας μετά από έναν μεγάλο περίπατο. Ο μόνος περιορισμός με άλλα λόγια είναι η φαντασία σας.

helio1.jpg

helio4.jpg

Επιπλέον το κόστος του είναι πραγματικά χαμηλό για την ευκολία που προσφέρει. Μόνο 99 δολάρια στο Amazon. Μην μας πείτε ότι δεν το θέλετε γιατί δεν θα σας πιστέψουμε! 

 

http://www.amazon.com/Nemo-NEMO-Equipment-Inc-Pressure/dp/B00ARHKLWS 

  

 


{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα