Print this page

Rylai: το πιο υπναράδικο αλεπουδάκι του κόσμου

 

 

 

Οι πιο πολλές αλεπούδες που εκτρέφονται από τον άνθρωπο έχουν συγκεκριμένη κατάληξη: γίνονται γούνες για γυναίκες με κακό γούστο. Η Rylai όμως αποδείχτηκε πιο τυχερή. Σε αντίθεση με τα άτυχα ξαδελφάκια της, κατέληξε να γίνει ένα ευτυχισμένο κατοικίδιο!

 

 

 

 

 

 

fox2.jpg

fox3.jpg

fox5.jpg

Μάλιστα, είναι και εκπαιδευμένη προκειμένου να κάνει τη ζωή τη δική της και των κηδεμόνων της πιο εύκολη. Βέβαια, αν και αποτελεί προϊόν εκτροφής και δεν έχει απομακρυνθεί από την φύση, πολλοί θεωρούν ότι το να έχει κανείς τέτοιου είδους κατοικίδια δεν είναι σωστό. Το επιχείρημα τους είναι ότι όταν υπάρχουν τόσοι σκύλοι και γάτες σε καταφύγια, είναι λάθος να εκτρέφουμε/αγοράζουμε οποιουδήποτε είδους κατοικίδιο αντί να υιοθετούμε κάποιο από τα ζώα αυτά.

 

Αν και μάλλον έχουν αρκετό δίκιο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περιπτώσεις όπως της Rylai μας βοηθάνε να καταλάβουμε ότι και οι αλεπούδες είναι πλάσματα που αξίζουν την αγάπη μας. Όχι μόνο οι γάτες και οι σκύλοι. Με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πάψουν να φοράνε γούνες αλλά και θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τα άγρια ζώα με μεγαλύτερο σεβασμό. 

 

fox9.jpg

fox11.jpg

fox1.jpg

fox7.jpg

fox10.jpg

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

 

 

Πηγές: https://www.facebook.com/rylaithefox
https://instagram.com/Rylaifox/