Print this page

Κόλεϊ υιοθετεί ορφανό αλεπουδάκι!

 

 

Όταν ένα μωρό άγριου ζώου μένει μόνο του στη φύση, οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες. Όταν λοιπόν ο Dinozzo έχασε την μητέρα του από κάποιο αυτοκίνητο που τη χτύπησε, δεν είχε πολλές ελπίδες να ζήσει.

 

 

 

 

Ήταν όμως τυχερός. Το κτηνιατρείο στο οποίο τον πήγαν μετά το ατύχημα, τον έδωσε σε ένα πραγματικά φιλόζωο ζευγάρι Γερμανών που είχε επίσης ένα Κόλει, τη Ζίβα!

dogfox13.jpg

dpgfox3.jpg

 Η Ζίβα υιοθέτησε τον Dinozzo και φρόντισε να κρατηθεί στη ζωή και να μεγαλώσει. Βέβαια το ζευγάρι δεν είχε μόνο ένα κατοικίδιο. Εκτός από την Ζίβα στο σπίτι ο Dinozzo συνάντησε και μια γάτα Βεγγάλης, τον Λεοπόλδο, καθώς και δύο κατοικίδια γουρουνάκια.

dogfox9.jpg

Όλοι τους υποδέχτηκαν με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας και μάλιστα ο Dinozzo είναι πλέον κολλητός φίλος και με τον γάτο του σπιτιού. Όπως λένε μάλιστα οι ιδιοκτήτες του, έχει μάθει να χρησιμοποιεί και την γατόπορτα και πλέον κάνει και βόλτες στη γειτονιά.

dogfox6.jpg

dogofox7.jpg

Παρόλα αυτά, ίσως και λόγω ηλικίας, δεν του αρέσει και τόσο να γυρνάει στους δρόμους. Προτιμά πολύ περισσότερο να περνάει τον χρόνο του με τους νέους του φίλους!

dogfox1.jpg

dogfox5.jpg

dogfox4.jpg

dogfox11.jpg

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.boredpanda.com/orphaned-fox-cub-adopted-dog-ziva-dinozzo-germany/