Print this page

Keyprop: To μικρό και χρήσιμο stand για κάθε smartphone

 

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στα διάφορα e-shops μπορεί κανείς να βρει αμέτρητα stands για το κινητό του. Όλα τους έχουν διάφορα πλεονεκτήματα και ο σχεδιασμός τους ποικίλει. Ταυτόχρονα όμως, όλα έχουν ένα σημαντικότατο μειονέκτημα: όσο μικρά και αν είναι, αποτελούν ένα ακόμη αντικείμενο που ο χρήστης πρέπει να κουβαλάει μαζί του.

 

 

 

Με κίνδυνο φυσικά να μην θυμηθείς να το πάρεις, να το ξεχάσεις κάπου ή απλώς να πρέπει να κάνεις χώρο για ένα ακόμη πράγμα στις τσέπες ή το σακίδιό σου. Αλλά το Keyprop είναι κάτι τελείως διαφορετικό!  Στην ουσία το Keyprop είναι ένα κλειδί, που μπαίνει στο μπρελόκ σας και το έχετε πάντοτε μαζί σας.

 

key2.jpgΌταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε απλώς το βάζετε στην θύρα των ακουστικών ή στον lightning connector για τα iPhone και το κινητό σας στέκεται στη θέση που θέλετε!

 

key1.jpg

 

Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς, το Keyprop δεν έρχεται μόνο του. Υπάρχει επιπλέον και μια εφαρμογή της κάμερας που σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε timer ώστε να τραβήξετε ακριβώς εκείνες τις φωτογραφίες που θέλετε!

key4.jpg

Δεδομένης της ευκολίας που παρέχει θα νόμιζε κανείς ότι το Keyprop θα ήταν αρκετά τσιμπημένο. Ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 10 δολάρια!

  

http://www.amazon.com/Keyprop-Keychain-Stand-Iphones-Smartphones/dp/B00FZ6HTH6

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}