Print this page

Εργαστηριακά σφηνάκια: όχι μόνο για χημικούς!

 

 

Μόλις ετοιμάσατε το τέλειο κοκτέιλ κάνοντας χρήση του Flask Cocktail Shaker που ήδη έχουμε παρουσιάσει. Και πράγματι τραβήξατε κάθε βλέμμα και εντυπωσιάσατε όσους σας παρακολούθησαν.

 

 

 

 

Πώς θα συνεχίσετε όμως; Πώς θα σερβίρετε το ποτό που φτιάξατε; Μήπως σε κοινά και τετριμμένα ποτήρια; Μα αν το κάνετε αυτό θα χαθεί όλη η μαγεία που μόλις δημιουργήσατε. Μην ανησυχείτε όμως. Για άλλη μια φορά το ViralNews έχει για εσάς την τέλεια λύση.

shaker2.jpg

Ξεχάστε τα βαρετά σφηνοπότηρα που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος. Εσείς για άλλη μια φορά θα ξεχωρίσετε.Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σετ από εργαστηριακά σφηνάκια. Αναφερόμαστε φυσικά στο Laboratory Container Shot Glasses Set το οποίο μπορείτε να πάρετε από το Amazon με κόστος χαμηλότερο των 20 δολαρίων.

 

shaker3.jpg

 

Μην το σκέφτεστε λοιπόν. Τον μάστορα τον κάνουν τα εργαλεία. Κρίμα λοιπόν δεν είναι εσείς να μην διαθέτετε τα κατάλληλα; Φυσικά κανείς δεν θα μάθει ότι τα πήρατε τόσο φθηνά.

 

shaker1.jpg

Και αν σας ρωτήσουν, θα πείτε ότι τα φέρατε από το μυστικό σας εργαστήριο στο οποίο ετοιμάζετε την θεραπεία για τον Έμπολα, το φάρμακο για την φαλάκρα καθώς και την μυστική φόρμουλα που μετατρέπει το κάρβουνο σε χρυσάφι!

 

http://www.amazon.com/Laboratory-Container-Shot-Glasses-Set/dp/B00O9VPM5Y/ 

 

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}