Print this page

12 μυστικά για να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας

Κάθε φορά που πλησιάζετε το αντικείμενο του πόθου σας, νιώθετε λίγο σαν χαζοί. Η αμηχανία και η σιωπή κυριαρχούν και φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστά. Αλλά και για εσάς που έχετε ήδη στο πλευρό σας μια γυναίκα…δε θα θέλατε να ξαναζήσετε την ένταση και τη μαγεία των πρώτων ραντεβού; Πώς μπορείτε να κερδίσετε για πάντα μια θέση στην καρδιά μιας γυναίκας;

 

 

 

1. Μια μεγάλη δυνατή αγκαλιά

Μια γυναίκα λαχταρά ασφάλεια και προστασία. Τα χέρια ενός άντρα συμβολίζουν ένα προστατευμένο και ασφαλές μέρος. Ξέρατε ότι μια δυνατή αγκαλιά απελευθερώνει σεροτονίνη (ορμόνη που ευθύνεται για την καλή διάθεση) στον εγκέφαλο μιας γυναίκας;

womansheart3.jpg

2. Περιγράψτε της πόσο όμορφη είναι

Όσο μια γυναίκα απορρίπτει τα κομπλιμέντα που της κάνετε, άλλο τόσο θέλει να τα ακούει. Το να απορρίπτει κολακευτικά σχόλια είναι συχνά ένα σημάδι ότι και η ίδια η γυναίκα μπορεί να αγωνίζεται για να πιστέψει ότι είναι αλήθεια ή ότι, έχοντας γνωρίσει ανειλικρινείς ανθρώπους, θεωρεί ότι τα λέτε έχοντας κάποιο σκοπό. Σκεφτείτε τι είναι πραγματικά εκπληκτικό σ'αυτήν και περιγράψτε το με όσο τον δυνατόν περισσότερους τρόπους. Σιγά σιγά, και αν νιώθετε πραγματικά όσα λέτε, θα σας πιστέψει.

 

3. Το «Βλέμμα της Ψυχής»

Πρόκειται για μια ολόκληρη τέχνη, που αναλύεται σε ένα βιβλίο ταντρικού σεξ που ονομάζεται Soul Sex, γραμμένο από τους Al Link και Pala Copeland. Θυμάστε πώς δεν μπορούσατε να σταματήσετε να την κοιτάζετε όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά; Γυρίστε το χρόνο πίσω... Πείτε της ότι πραγματικά θέλετε να τη «διαβάσετε». Επικεντρωθείτε στα μάτια της και βυθιστείτε σ’ αυτά για όσο τον δυνατόν περισσότερο.

womansheartopt.jpg

4. Μην φοβάστε τα συναισθήματά της, θα σας οδηγήσουν στις σκέψεις της

Αν θέλετε να φέρετε πίσω το χαμόγελο μιας γυναίκας, μην υποτιμήσετε αυτό που νιώθει, μην της πείτε "δεν πρέπει να αισθάνεσαι έτσι!". Αντίθετα, ενθαρρύνετέ την να σας μιλήσει για θα συναισθήματά της, να τα εκφράσει και να τα αναλύσει. Το μοίρασμα συναισθημάτων χτίζει εμπιστοσύνη.  

womansheartopt3.jpg

5. Αφιερώστε της τουλάχιστον ένα 15λεπτο από την προσοχή σας

Από την εποχή των σπηλαίων, η γυναίκα ήταν συλλέκτης. Έψαχνε προσεκτικά το έδαφος και τα δέντρα και μάζευε τα πράγματα που χρειαζόταν η οικογένειά της. Γι’ αυτό και σήμερα οι γυναίκες έχουν ένα ευρύ φάσμα θεώρησης του κόσμου. Αυτό, σε συνδυασμό με την ανάγκη τους να επεξεργάζονται προφορικά κάθε ερέθισμα, μπορεί να τις κάνει να περιγράφουν πολύ αναλυτικά μια κατάσταση. Οι άντρες από την άλλη, έχουν ένα περιορισμένο φάσμα προσοχής, αφού, ως κυνηγοί έχουν μάθει να εστιάζουν στο στόχο, να τον χτυπούν και να τον φέρνουν πίσω στη σπηλιά. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στη γυναίκα που σας ενδιαφέρει αυτή σας τη διαφορά. Δείξτε προθυμία και χαρά να ακούτε τις αναλύσεις της, ωστόσο διευκρινίστε ότι το φάσμα προσοχής σας είναι κάπου στο 15λεπτο, επομένως χρειάζεστε διαλείμματα για να μπορείτε να ακολουθείτε τον ειρμό της.

 

6. Εκτιμήστε τις απόψεις της

Ρωτήστε την τι σκέφτεται και γιατί. Γνωρίστε την όσο καλύτερα μπορείτε. Σεβαστείτε τις απόψεις της και αποδεχτείτε τες ως μέρος της προσωπικότητάς της. Αν δεν συμφωνούν με τις δικές σας, μη νιώσετε απειλή. Ίσα ίσα, οι διαφωνίες κάνουν μια αλληλεπίδραση πιο ενδιαφέρουσα…

 

7. Μάθετε τι της αρέσει και τι όχι

Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά. Όταν λέει "δεν θέλω...", "Με τρελαίνει όταν..." ή "Κάποια μέρα, ας...", ουσιαστικά σας λέει πώς να την κάνετε ευτυχισμένη. Δώστε περισσότερη βαρύτητα στα μικρά καθημερινά πράγματα: επιδιορθώστε την πόρτα στο ντουλάπι, μαγειρέψτε το αγαπημένο της φαγητό, προσφέρετέ της ένα διάλειμμα από τη φροντίδα των παιδιών, σχεδιάστε τις διακοπές των ονείρων της.

 

8. Βοηθήστε την να πραγματοποιήσει τα όνειρά της

Είπαμε, οι άντρες είναι κυνηγοί, επομένως ξέρουν από στρατηγική και οργάνωση. Χρησιμοποιήστε αυτή σας την ικανότητα για να τη βοηθήσετε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Η λογική σας μπορεί να σας λέει ότι τα όνειρα της καλή σας είναι αδύνατα ή μη ρεαλιστικά. Ωστόσο, αυτά είναι, σεβαστείτε τα και ενθαρρύνετέ την να τα κυνηγήσει…. Βοηθήστε την να οργανώσει τα βήματά της και να προγραμματίσει το πώς θα μπορούσε να επιτύχει τους στόχους της.    

womansheartopt2.jpg
9. Ικανοποιήστε τις ανάγκες της

Οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφαλείς και σημαντικές. Λαχταρούν την αγάπη, τη διασκέδαση, κάποιο σκοπό στη ζωή. Αν γνωρίσετε κάθε πτυχή της, θα ανακαλύψετε απλούς τρόπους που θα τη βοηθήσουν να αισθανθεί ελεύθερη και χαρούμενη. Έτσι, θα μπορέσει να ‘ανθίσει’ και να εξελιχθεί.. Ρωτήστε την "Τι σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής;" "Τι θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε αγαπούν;" "Τι σε κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστή;". Ακούστε την προσεκτικά και βάλτε τα δυνατά σας!

 

10. Ψάξτε για τους εύκολους τρόπους για να την ‘απογειώσετε’

Οι πιο συχνές επιθυμίες των γυναικών είναι ο άντρας που είναι δίπλα τους να της ‘βλέπει’, να τις προσέχει και να τις αγαπά! Ανοίξτε της πόρτες, μιλήστε της ευγενικά, αγκαλιάστε την, δώστε της προσοχή. Νoιαστείτε για την ευτυχία της και το χαμόγελό της. Κάντε τη χαρά της βασική σας προτεραιότητα. 

womansheartopt4.jpg

11. Προστατέψτε την με όποιον τρόπο μπορείτε

Μια γυναίκα έχει ανάγκη από έναν ιππότη, ένα γενναίο πρίγκιπα. Υπερασπιστείτε την μπροστά σε τρίτους. Επιβάλετε στην οικογένειά σας να τη σέβονται. Όταν είναι άρρωστη, συνοδεύστε τη στο γιατρό. Γίνετε το απάνεμο λιμάνι της, το μέρος όπου θα νιώθει ασφαλής, ελεύθερη, άνετη.

womansheart2.jpg

12. Δείτε τα ξεσπάσματα σαν ευκαιρία

Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες, έχουν μερικές φορές την ανάγκη να ξεσπάσουν. Ακούστε πίσω από τις λέξεις: δείτε τον φόβο, το άγχος, τον προβληματισμό, το παράπονο που κρύβονται πίσω από τις προτάσεις. Όταν ηρεμήσει, ρωτήστε, «Τι φοβάσαι; Τι σε πληγώνει; Τι σε αγχώνει;» Βρείτε τι κρύβεται πίσω από το ξέσπασμα και συζητήστε μαζί της πιθανές λύσεις.

 

Αξίζει τον κόπο να ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές. Μια στενή σχέση που χαρακτηρίζεται από οικειότητα, σεβασμό, αγάπη, εμπιστοσύνη είναι εγγυημένο ότι δε θα χάσει ποτέ τη μαγεία της!

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Πηγή: http://12most.com/2014/02/11/12-magical-secrets-capture-womans-heart