Print this page

Πρωτότυπες φρουτένιες ιδέες

 

Τα φρούτα είναι από τις πιο υγιεινές και σημαντικές για τον οργανισμό μας κατηγορίες τροφίμων. Με τα κόλπα που σας προτείνουμε, θα μπορέσετε να τα αξιοποιήστε 100%, να τα κάνετε πιο ελκυστικά και εντυπωσιακά και έτσι να τα εντάξετε ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά σας!

 

 

 

 

Φτιάξτε σπιτικό παγωτό μπανάνα: χτυπήστε στο μίξερ λίγο νερό με ώριμες παγωμένες μπανάνες.  

50.jpg

 Δείτε πώς το καρπούζι μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη σαλατιέρα!

47.jpg

 Κόψτε τα λεμόνια κατά μήκος. Έτσι, είναι πιο εύκολο να βγάλετε χυμό.

54.jpg

Φτιάξτε λαχταριστές μπαλίτσες μήλου βουτηγμένες σε καραμέλα ή σοκολάτα!

49.jpg

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεσποριάσετε ένα ρόδι είναι να το κόψετε στη μέση και, κρατώντας σταθερά το κάθε κομμάτι, να χτυπάτε δυνατά με μια ξύλινη κουτάλα το εξωτερικό μέρος. Οι σπόροι θα πέσουν γρήγορα!

51.jpg

Τα παγωμένα σταφύλια είναι πολύ ωραίο σνακ. Αρωματίζουν επίσης τέλεια το κρασί χωρίς να το νερώνουν.  

53.jpg

Κόψτε ώριμες μπανάνες σε μικρά κομμάτια και βάλτε τες στην κατάψυξη. Αν είναι παγωμένες, είναι πιο εύκολο να τις ‘χτυπήσει’ το μπλέντερ σας σε μιλκ σέικ ή κάποιο ρόφημα.

 

55.jpg

 

Παγώστε καρπούζι κομμένο σε κομματάκια. Έτσι, μπορείτε όλο το χρόνο να απολαμβάνετε ροφήματα και γρανίτες με άρωμα και γεύση καρπουζιού!

45.jpg

 {fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

Πηγή: http://healthybodynow.net/21-fruit-hacks/