Print this page

Bodyjane: το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ

 

 

 

Αν ψάχνετε το απόλυτο (ή τουλάχιστον το πιο πρωτότυπο) δώρο για κάποιον φίλο σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Πρόκειται για το Bodyjane και είναι αναμφίβολα κάτι που θα το απολαύσει δεόντως! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας σκιέρ τραυματίστηκε και κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο ήταν αναγκαίο να χρησιμοποιεί την γνωστή μας "πάπια". Αν και ανάρρωσε γρήγορα, διαπίστωσε ότι ήταν μια καλή λύση για τις κρύες νύχτες που βαριόταν να τρέχει στην τουαλέτα.

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Η κοπέλα του δεν ήταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να δεχτεί τη χρήση τέτοιου αντικειμένου στο κρεβάτι τους. Έτσι, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και δημιούργησε το Bodyjane. Μια πάπια αλλά όχι μια οποιαδήποτε πάπια. Μια πάπια με το σώμα μιας εντυπωσιακής γυναίκας! Η οποία φυσικά έχει και το απαραίτητο αεροστεγές πώμα ώστε να αποφεύγονται τυχόν δυσάρεστες οσμές!

Μάλιστα το Bodyjane εχει και άλλες χρήσεις. Αν δεν την θέλετε στο κρεβάτι σας, μπορείτε να πάρετε την έκδοση που περιλαμβάνει και ποτηράκια για σερβίρισμα. Και αντί για πάπια να έχετε μια ξεχωριστή καράφα.

Σε κάθε περίπτωση με το Bodyjane θα κάνετε τη διαφορά! Οπότε, μην περιμένετε. Είτε έχετε κάποιο φίλο στο νοσοκομείο (ή απλώς γνωρίζετε ότι είναι τεμπελάκος), είτε ψάχνετε μια κανάτα για ποτά που να ξεχωρίζει, είτε απλώς θέλετε ένα δώρο που θα συζητιέται για καιρό, η λύση είναι απλή! Μπαίνετε στο http://www.bodyjane.com και κάνετε την παραγγελία!  

 

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}