Print this page

Δωρεάν τηλεφωνήματα χωρίς Skype

 

Δεν θα ήταν πολύ βολικό να κάνουμε ό,τι τηλεφώνημα θέλουμε οπουδήποτε στον κόσμο δωρεάν και χωρίς ταλαιπωρία; Ναι, θα μας πείτε ότι υπάρχει γι' αυτό το Skype και ενδεχομένως διάφορες άλλες υπηρεσίες. Το μειονέκτημά τους όμως είναι ότι για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό και φυσικά να κατεβάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Επιπλέον, σε πολλές χώρες οι υπηρεσίες αυτές είναι μπλοκαρισμένες.

 

 

 

 

Ευτυχώς όμως, με πρωτοβουλία της Mozilla δημιουργήθηκε μια νέα υπηρεσία που δεν χρειάζεται ούτε ειδικές εφαρμογές ούτε δημιουργία λογαριασμού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας browser. Πρόκειται για το Firefox Hello και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να τηλεφωνήσετε είναι να ανοίξετε τον Firefox και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το μεγάλο χαμόγελο που εμφανίζεται στην μπάρα.

firefoxhelloopt2.jpg

Αυτό ήταν! Θα σας εμφανιστεί ένα link της μορφής https://hellο.firefοx.cοm/ΖΖΤ8WnοcfΑΒDΟQQ το οποίο οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς όποτε θέλει από τον browser του (ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι Firefox).

firefox4.jpg

Ούτε ειδικές εφαρμογές, ούτε δημιουργία λογαριασμών, ούτε login και password ούτε τίποτα! Απλώς ένα link που το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε και όσο θέλετε. Δωρεάν και χωρίς διαδικασίες.

 

Και φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς από το ίδρυμα Mozilla που έχει δημιουργήσει τον Firefox, οι συνομιλίες μας μέσω του Hello είναι απολύτως ασφαλείς από υποκλοπές καθώς οι συνδέσεις είναι μέσω ssl.

firefxhelloopt3.jpg

Για δωρεάν, εύκολα και ασφαλή τηλεφωνήματα, πλέον δεν χρειάζεστε το Skype! To Firefox Hello είναι εδώ!

 

 

>

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.