Print this page

Belt Scooter: το σκούτερ που φοριέται και σαν ζώνη!

Ακόμη και αν έχεις το πιο μικρό μηχανάκι του που κυκλοφορεί, το παρκάρισμα του μπορεί να είναι μπελάς. Ειδικά μάλιστα αν το αφήσεις σε κανένα πεζοδρόμιο και φοβάσαι ότι θα στο σηκώσει ο γερανός της τροχαίας... Για να μη μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να σου το κλέψουν ή να στο χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο. Δεν θα ήταν καλύτερα να μπορείς να πάρεις το μηχανάκι σου μαζί σου όπου πας;

 

Αυτό σκέφτηκε λοιπόν ο Ούγγρος Ádám Török δημιουργός του Belt Scooter και για το λόγο αυτό δημιούργησε ένα σκούτερ που φοριέται στην μέση σαν ζώνη.

A-Scooter-on-your-Belt-Belt-Scooter3.jpg

Πρόκειται μάλιστα για πλήρως λειτουργικό όχημα αν και δεν ξέρουμε πόσο καλά μπορεί να κρατήσει το παντελόνι σας στη θέση του. Οπότε ίσως παράλληλα με την αγορά του θα πρέπει να προμηθευτείτε και ένα ζευγάρι καλές τιράντες. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσετε να του βγάλετε πινακίδες. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Αλλά, σε κάθε περίπτωσή, δύσκολα θα βρείτε πιο μικρό μεταφορικό μέσο.

A-Scooter-on-your-Belt-Belt-Scooter6.jpg

Αν βιάζεστε να το αγοράσετε πάντως, θα σας απογοητεύσουμε. Το Belt Scooter δεν έχει βγει ακόμη στην παραγωγή. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε υπομονή και να συμβιβαστείτε με κάποιο άλλο μηχανάκι όπως βέβαια και τρόπο να κρατήσετε το παντελόνι σας στην θέση του. Ξεκινήστε λοιπόν με τις τιράντες που λέγαμε και όσο για το Belt Scooter ας ελπίσουμε ότι είναι καθ' οδόν!

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/belt-scooter-is-a-portable-scooter-that-you-can-wear-as-a-belt