Print this page

Πώς να ξετρελάνετε τη γάτα σας

 

 

Ένας από τους βασικούς λόγους που αγαπάμε τις γάτες είναι το πόσο παιχνιδιάρες είναι. Ανεξαρτήτως ηλικίας έχουν την ικανότητα να συναρπάζονται από οτιδήποτε κινείται.

 

 

 

Με αφορμή το γεγονός αυτό λοιπόν, το ThinkGeek δημιούργησε το τέλειο γατοπαιχνίδι. Πρόκειται για το Cat Whack a Mole και είναι εγγυημένο ότι θα χαρίσει στη γάτα σας (αλλά κυρίως σε εσάς) αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: ένα αθώο ποντικάκι εμφανίζεται μέσα από διάφορες τρύπες ενός κουτιού. Το μόνο που έχει να κάνει η γάτα σας είναι να απλώσει το πόδι της για να το γραπώσει...

cattoy1.jpgΦυσικά το να πιάσει το "ποντικάκι" μόνο εύκολο δεν είναι. Οπότε, όπως καταλαβαίνει όποιος έχει γάτα, οι ώρες που θα περάσετε μαζί καθώς την βλέπετε να ακονίζει τα κυνηγετικά της ένστικτα θα είναι συναρπαστικές!

cattoy2.jpgΕξάλλου με κόστος χαμηλότερο των 10 δολαρίων, το Cat Whack a Mole είναι ίσως το πιο φθηνό γατοπαιχνίδι που κυκλοφορεί. Τι λέτε λοιπόν; Δεν αξίζει η γατούλα σας ένα τόσο ωραίο παιχνίδι; 

 

 

 

 http://www.thinkgeek.com/product/1270

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.