Print this page

Smart Herb Garden: καλλιεργήστε τα δικά σας λαχανικά και βότανα χωρίς κόπο!

 

Δεν θα ήταν τέλειο να έχουμε ένα αποκλειστικά δικό μας περιβόλι στον οποίο να καλλιεργούμε όποια λαχανικά και βότανα θέλουμε να φάμε; Όσο δελεαστική και αν φαίνεται η συγκεκριμένη ιδέα, το να καλλιεργήσεις οτιδήποτε θέλει χώρο, ειδικές γνώσεις και φυσικά αρκετό κόπο.

 

 

 

Ευτυχώς το πρόβλημα μπορεί να λυθεί πανεύκολα με  το Smart Herb Garden. Τη συσκευή που αναλαμβάνει καθήκοντα κηπουρού για λογαριασμό μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων της!

 

herb6.jpg

 

Το Smart Herb Garden μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε κουζίνα και χρησιμοποιεί προ-φυτεμένες κάψουλες με χώμα που έχει ειδικά κατασκευασμένες από την εταιρεία που το διαθέτει. Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχονται αυτόματα στα φυτά όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

 

herb3.jpg

 

Το μόνο καθήκον του ιδιοκτήτη της είναι να προσθέτει νερό στη συσκευή κατά το ξεκίνημα της λειτουργίας της και όποτε υπάρχει σχετική ειδοποίηση από την ενημερωτική λυχνία. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Smart Herb Garden: επιβλέπει την ανάπτυξη των φυτών μέσω αισθητήρων και ειδικών προγραμμάτων και ανάλογα με την πορεία της ανάπτυξής τους προσαρμόζει αναλόγως το περιβάλλον. Επιπλέον κάνει χρήση εξειδικευμένων λαμπτήρων led προκειμένου να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν και να παράγουν πιο γρήγορα καρπούς.

 

herb7.jpg

 

Μάλιστα, η εταιρεία παρέχει έτοιμες και τις κάψουλες που χρειάζεστε για την καλλιέργεια του κάθε φυτού. Ανάμεσα τους κάψουλες για καυτερές πιπεριές, ντοματίνια, φράουλες, δενδρολίβανο, μέντα, ρόκα, βασιλικό και θυμάρι.

 

herb1.jpg

 

Σκεφτείτε δηλαδή να έχετε στην κουζίνα σας μια συσκευή η οποία όλο το χρόνο θα σας παρέχει μόνη της  φρέσκα ντοματίνια ή φράουλες χωρίς φυτοφάρμακα!

herb5.jpg

Επιπλέον, το Smart Herb Garden δεν είναι καθόλου ακριβό. Στο Amazon δεν ξεπερνά τα 100 δολάρια και οι κάψουλες κοστίζουν κάτι λιγότερο από 10 δολάρια. Αν κάποιος αναλογιστεί τι θα του κόστιζε να πάρει βιολογικά λαχανικά, τότε βλέπουμε ότι οπωσδήποτε ως αγορά συμφέρει!

 

 

http://www.amazon.com/Click-Smart-Garden-Indoor-Cartridges/dp/B00FW6HN4I

 

  

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}