Speakaboo: ηχείο για smartphone από μπαμπού

Όπως εξηγήσαμε και με το ηχείο Eco-Amp, δεν χρειάζεται ένα τεχνολογικό επίτευγμα να στηρίζεται σε πολύπλοκα ηλεκτρονικά κυκλώματα και μικροτσίπ. Αρκεί να υπάρχει φαντασία και επαρκής γνώση των νόμων της φυσικής. Άλλη μια απόδειξη για το γεγονός αυτό είναι τα ηχεία Speakaboo. Τα ηχεία αυτά, αν και μπορούν να αποδώσουν κρυστάλλινο και υψηλής έντασης ήχο, δεν είναι παρά κομμάτια μπαμπού!

 

 

Φυσικά πρόκειται για κομμάτια μπαμπού που, αν και έχουν δουλευτεί στο χέρι, έχουν περάσει από ειδική επεξεργασία και έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια προκειμένου το ηχητικό τους αποτέλεσμα να είναι πραγματικά τέλειο.

speakaboo1.jpg

 

Μάλιστα, επιτρέπουν τη χρήση και τη φόρτιση του κινητού μας την ώρα που τα χρησιμοποιούμε και φυσικά λειτουργούν και ως stand για τη συσκευή. Με άλλα λόγια, είναι ιδανικά για βιντεοκλήσεις, hands free λειτουργίες κλπ.

speakaboo4.jpg

Κάθε Speakaboo έρχεται σε μια πολύ ξεχωριστή σακούλα από ανακυκλωμένες εφημερίδες τις οποίες φτιάχνει η ΜΚΟ Sebastian Indian Social Projects που, εκτός των άλλων παρέχει εργασία σε ενηλίκους με χαμηλά εισοδήματα καθώς και δωρεάν εκπαίδευση σε παιδιά.

speakaboo5.jpg

Αν λοιπόν θέλετε το ηχείο για το κινητό σας να είναι κατασκευασμένο όχι από κάποιο εργοστάσιο στην Κίνα αλλά από την ίδια την Μητέρα Φύση, τότε το  Speakaboo έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς.

speakaboo2.jpg

Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι δεν κοστίζει περισσότερο από 35 δολάρια, καταλαβαίνουμε ότι όχι μόνο είναι μια πολύ καλή αγορά για τον εαυτό σας αλλά και ένα πάρα πολύ έξυπνο και πρωτότυπο δώρο!

 

 

 

http://www.amazon.com/s/ref=bl_dp_s_web_172282?ie=UTF8&field-brandtextbin=SpeakaBoo&node=172282

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα