Eco-Amp: τα κορυφαία ηχεία για iPhone που είναι φτιαγμένα από χαρτόνι και κοστίζουν ελάχιστα

 

 

Συχνά κάνουμε το λάθος να συνδέουμε τα τεχνολογικά επιτεύγματα με πολύπλοκες κατασκευές από μικροτσίπ. Στην πραγματικότητα όμως η πολυπλοκότητα δεν είναι κάτι απαραίτητο για να πετύχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Απόδειξη για το γεγονός το Eco-Amp. Τα ηχείο αυτό είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται: μια κατασκευή αντίστοιχη με το χωνί των παλιών γραμμόφωνων. Παρά τον απλό σχεδιασμό του όμως, μπορεί και ενισχύει τον ήχο μέχρι το επίπεδο των 30 dB.

ecoamp4.jpg

Μάλιστα έχει περάσει έλεγχο τόσο για το λευκό θόρυβο όσο και για σταθερό τόνο γεγονός που του επιτρέπει να αποδίδει υπέροχο ήχο. Όπως λένε άλλωστε όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει τόσο η ένταση, όσο και η ποιότητα του ήχου του iPhone βελτιώνονται απίστευτα με τη συνδρομή του Eco-Amp.

 

ecoamp2.jpg

 

Φυσικά, όπως θα άρμοζε σε ένα τόσο πρωτοποριακό προϊόν, το Eco-Amp είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πιστοποιημένο από το FSC ανακυκλώμένο χαρτόνι.

ecoamp7.jpg

Η ποιότητα του ήχου που προσφέρει όμως το εν λόγω ηχείο δεν είναι το μοναδικό του πλεονέκτημα. Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δε χρειάζεται μπαταρία για να λειτουργήσει. Απλώς το τοποθετούμε στη συσκευή μας.

 

ecoamp5.jpg

 

Επίσης, παρόλο που είναι φτιαγμένο από χαρτόνι, δεν κινδυνεύει να το τσαλακώσουμε κατά τη μεταφορά. Αντιθέτως διπλώνεται και ξεδιπλώνεται πανεύκολα ώστε να μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας! Εξάλλου, όπως ήδη εξηγήσαμε, δε χρειάζεται μπαταρίες άρα δεν έχει και καλώδια που πρέπει να κουβαλάει κανείς μαζί του. Είναι μια πλήρως αυτόνομη συσκευή.

ecoamp6.jpg

Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Και αυτό είναι η τιμή του: μόνο 7 ευρώ! Μην μας πείτε λοιπόν ότι θα πάρετε μόνο ένα γιατί δύσκολα θα σας πιστέψουμε!

 

 

http://www.amazon.com/eco-made-eco-amp/dp/B00N42B8FW

  

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα