Μετατρέψτε το κινητό σας σε ένα ισχυρότατο σκάνερ

 

 

Δεδομένης της ισχύος που έχουν πλέον οι κάμερες των κινητών μας, θα πίστευε κανείς ότι θα αποτελούσαν ιδανικές συσκευές για σάρωση βιβλίων και περιοδικών. Δυστυχώς, όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι το έχουμε προσπαθήσει, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

 

 

 

 

 

 

 

Η προσπάθεια να κρατήσεις το κινητό σου στη σωστή θέση, να γυρίσεις τις σελίδες του περιοδικού και να πετύχεις την κατάλληλη γωνία φωτισμού είναι ικανές να φέρουν σε απόγνωση και τον πιο ικανό ζογκλέρ. Οπότε τι μπορεί να κάνει κανείς αν δεν θέλει να καταφύγει σε κανονικό σκάνερ; Η  απάντηση είναι απλή: να προμηθευτεί το Standscan Pro.

 

scanner5.jpg

Το Standscan είναι κάτι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο ευφυές που αναρωτιέται κανείς γιατί άργησε κάποιος τόσο πολύ να το σκεφτεί. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία λεπτή ελαφριά βάση από πλαστικοποιημένο χαρτί που δεν ζυγίζει περισσότερο από 250 γραμμάρια. Όταν δεν τη χρησιμοποιούμε διπλώνει εύκολα ώστε να μην πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο. Όταν όμως τη χρειαζόμαστε αποτελεί μια πολύ στιβαρή και σταθερή κατασκευή στην οποία τοποθετούμε το κινητό μας.

 

scanner3.jpg

Πρόκειται δηλαδή για μία βάση που κρατάει το κινητό μας στο σωστό σημείο και ταυτόχρονα φωτίζει το βιβλίο ή το περιοδικό που θα σκανάρουμε.

 

scanner1.jpg

Φυσικά κανείς δεν μας δεσμεύει να χρησιμοποιήσουμε ντε και καλά το κινητό μας. Αν θέλουμε μπορούμε να τοποθετήσουμε τη φωτογραφική μας μηχανή.

scanner2.jpg

 

Για την ευκολία που παρέχει, το Standscan Pro είναι σίγουρα μια εξαιρετική εφεύρεση. Ευτυχώς, και η τιμή του είναι αντίστοιχα εξαιρετική: μόνο 34 δολάρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτό το ποσό μπορείς να κουβαλάς όπου θέλεις ένα ολόκληρο σκάνερ και ότι η ποιότητα των λήψεων που βγάζει είναι άριστη, σίγουρα δεν είναι καθόλου μα καθόλου ακριβό!

 

 

 

 

 

http://www.amazon.com/StandScan-PRO-Lightweight-smartphone-documents/dp/B0096SXDVU

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα