Print this page

Tablift: το αναγκαίο stand για όσους έχουν tablet!

 

 

Από τότε που τα tablets μπήκαν στη ζωή μας, την έχουν αλλάξει αρκετά. Μας επιτρέπουν να διαβάσουμε βιβλία, να δούμε ταινίες και γενικώς λειτουργούν σαν προσωπική μας τηλεόραση.

 

 

 

       

Το πρόβλημα είναι ότι όταν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις για πολλή ώρα, γίνονται αρκετά κουραστικά. Είτε θα σου πιαστούν τα χέρια να τα κρατάς, είτε θα πονέσει ο αυχένας σου από το συνεχές σκύψιμο πάνω από τη συσκευή. Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα να τα κρατάει κάποιος για εμάς αντί να ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο;

tablift1.jpg

Αυτό σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του Τablift και σχεδίασαν κάτι που θα έπρεπε να πωλείται μαζί με κάθε tablet.

tablift2.jpg

Το Tablift είναι ένα μια βάση για tablets η οποία έχει εύκαμπτα 'πόδια' αλλά και επιτρέπει στη συσκευή σας να τοποθετηθεί σε 3 διαφορετικές γωνίες θέασης.

tablift5.jpg

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το tablet σας ξεκούραστα και χωρίς να στραβολαιμιάζετε, είτε είστε αραγμένοι στον καναπέ σας, είτε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας!

tablift4.jpg

Με άλλα λόγια, πρόκειται για το τέλειο αξεσουάρ για όποιον έχει tablet! Μάλιστα για την ευκολία που παρέχει, η τιμή του δεν είναι καθόλου υψηλή! Μόνο 59 δολάρια στο ThinkGeek: http://www.thinkgeek.com/product/ijqn/!

 

 

 

 {fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Πηγή: http://www.thinkgeek.com/product/ijqn/