Smashbox Pro: ίσως η καλύτερη θήκη για το κινητό σας!

 


Η αλήθεια είναι ότι οι θήκες για κινητά που μπορεί κανείς να βρει στο εμπόριο είναι πραγματικά αμέτρητες. Από μάλλινες που μοιάζουν με ζιπουνάκια για μωρά μέχρι αλεξίσφαιρες που ζυγίζουν πέντε φορές περισσότερο από το ίδιο το τηλέφωνο.

 

 

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος δεν θέλει μια απλή θήκη για το κινητό του αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό; Εκεί οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Ευτυχώς όμως το ViralNews έχει για πολλοστή φορά τη λύση για εσάς.

smashbox1.jpgΠρόκειται για τη θήκη Smashbox Pro Portable Speaker της εταιρείας iLuv η οποία όχι μόνο διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία για τέλεια απόδοση ήχου αλλά επιπλέον είναι και αδιάβροχη (παρόλα αυτά καλύτερα μην την χρησιμοποιήσετε σε καταδύσεις)!

 

smashbox3.jpg

 

Μάλιστα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις την ώρα που ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, podcasts ή audiobooks. Ακριβώς όπως θα κάνατε και με ένα συνηθισμένο hands-free.

 

smashbox8.jpg

 

Διαθέτει πλήκτρα για να απαντάτε ή να τερματίζετε κλήσεις, να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής που ακούτε όπως βέβαια και να ανοιγοκλείνετε την συσκευή.

 

Συνδέεται με το κινητό σας μέσω καλωδίου με βύσμα 3.5χιλ. για να συνδέεται με την συσκευή σας. Αφού συνδέσετε το βύσμα στο smart phone σας, το τοποθετείτε στο SmashBox Pro και είστε έτοιμοι. Πλέον το κινητό σας είναι προφυλαγμένο όχι μόνο από γρατζουνιές αλλά και από ισχυρά χτυπήματα ή πτώσεις.

 

smashbox6.jpg

 

Επιπλέον, διαθέτει κλιπ για την ζώνη σας, ιμάντες Velcro αλλά και κρίκο ασφαλείας. Έτσι εκτός από την ζώνη μπορείτε να το τοποθετήσετε και στο σακίδιο ή το ποδήλατο σας. Μάλιστα είναι και εξαιρετικά ελαφρύ αφού το βάρος του δεν ξεπερνά τα 200 γραμμάρια.

 

smashbox5.jpg

 

Όσο για τo κόστος του, επίσης πολύ δελεαστικό: δεν ξεπερνά τα 15 δολάρια! Αρκετά καλή αναλογία ποιότητας-τιμής, δεν νομίζετε;

 

 
 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

Προτεινόμενα