Print this page

Φτιάξτε 'επιστημονικά' κοκτέιλ με το πιο ξεχωριστό σέικερ στον κόσμο

 

 

Η τέχνη του σωστού κοκτέιλ δεν είναι κάτι που μαθαίνεται μέσα σε μία μέρα. Γενιές και γενιές μπάρμεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

 

 

 

 

 

Εξάλλου το τέλειο κοκτέιλ δεν έχει να κάνει μόνο με τις σωστές πρώτες ύλες, την σχολαστική προετοιμασία και το προσεκτικό σερβίρισμα. Έχει να κάνει, πρωτίστως, και με το σέικερ που χρησιμοποιεί κανείς.

 

cocktail1.jpg

 

Δεν φτάνει λοιπόν να είστε "επιστήμονες" του κοκτέιλ. Πρέπει να το δείχνετε κιόλας. Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε όχι μόνο για τις ικανότητές σας στην παρασκευή ποτών αλλά και για το εξεζητημένο γούστο σας, τότε η λύση είναι μία. Θα πρέπει απαραιτήτως να προμηθευτείτε το πιο ξεχωριστό σέικερ στον κόσμο!

cocktail2.jpg

 

cocktail6.jpg

 

Πρόκειται για το Laboratory Flask Cocktail Shaker Set και μπορείτε να το προμηθευτείτε στο Amazon με κόστος μικρότερο των 80 δολαρίων. Μάλιστα το εν λόγω σέικερ δεν είναι απλώς εντυπωσιακό. Είναι κατασκευασμένο από βιοπυριτικό γυαλί (το γυαλί που χρησιμοποιείται σε δοκιμαστικούς σωλήνες και σκεύη εργαστηρίου) και ανοξείδωτο ατσάλι.

cocktail3.jpg

Συνδυάζει, με άλλα λόγια, εμφάνιση και ποιότητα. Αν θέλετε πραγματικά να τραβήξετε τα βλέμματα όταν φτιάχνετε ποτά λοιπόν, δύσκολα θα βρείτε κάτι καλύτερο!

 

http://www.amazon.com/Laboratory-Flask-Cocktail-Shaker-Set/dp/B00TBNN02M

 

  

 

 {fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}