Βάλτε βούτυρο στον καφέ σας για ενέργεια και ευεξία!

 

Ο Dave Asprey, υπέρμαχος ενός υγιεινού τρόπου ζωής που ενισχύει τις πνευματικές ικανότητες και την παραγωγικότητα και ο Andew Weil, γκουρού της ολιστικής ιατρικής επαναφέρουν στον προσκήνιο μια παλαιότερη τεχνική ‘ενίσχυσης’ του καφέ μας. Για να κάνετε τον καφέ σας πιο δυνατό και για να 'αντέχετε' ακόμα περισσότερο, απλά προσθέστε του βούτυρο (μιλάμε για καφέ φίλτρου βέβαια)!

 

Σύμφωνα με τον Weil, το κορεσμένο λίπος έχει λανθασμένα δαιμονοποιηθεί, αφού στην πραγματικότητα μπορεί πρώτον να αυξήσει την αποδοτικότητα, τη δημιουργικότητα και τα επίπεδα ενέργειας ενός ανθρώπου, δεύτερον να κινητοποιήσει τη διαδικασία καύσης του λίπους και τρίτον να μειώσει το αίσθημα πείνας και τις λιγούρες κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο και φτιάξτε τον καφέ ‘τούρμπο’! Επιλέξετε καφέ και βούτυρο πολύ καλής ποιότητας και φίλτρο από χαρτί που δεν έχει υποστεί λεύκανση.  Κάντε τον καφέ, προσθέστε 1 κουταλιά βούτυρο ή λάδι καρύδας και χτυπήστε το μείγμα στο μίξερ! Καλή σας απόλαυση!   

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Πηγή: http://www.businessinsider.com/butter-blended-coffee-energy-2014-2 

Προτεινόμενα