20.000 φακελάκια τσαγιού σε ένα έργο τέχνης!

 

Η Μαλαισιανή καλλιτέχνης Red Hong Yi (γνωστή ως Red) έχει γίνει διάσημη δημιουργώντας έργα τέχνης με ασυνήθιστα υλικά. Το τελευταίο της project είναι το πορτραίτο ενός πωλητή τσαγιού (teh tarik man) χρησιμοποιώντας μόνο σακουλάκια τσαγιού. Το teh tarik είναι ένα αφρώδες, γλυκό και γαλακτώδες ρόφημα τσαγιού που πωλείται παντού στη Μαλαισία.

 

 

Η Red χρησιμοποίησε 20.000 (!) σακουλάκια τσαγιού τα οποία μούλιασε σε νερό διαφορετικών θερμοκρασιών προκειμένου να επιτύχει διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, ενώ για τις πιο σκούρες αποχρώσεις χρησιμοποίησε βαφή τροφίμων.

Στη συνέχεια και κατόπιν προσεκτικής μελέτης, η Red έδεσε τα δέκα διαφορετικών αποχρώσεων σακουλάκια σε συρμάτινα πλέγματα προκειμένου αυτά να αποδώσουν την εικόνα του πωλητή.

Τα συρμάτινα πλέγματα κρεμάστηκαν από ξύλινα πλαίσια.

Και ιδού το τελικό αποτέλεσμα.

Το έργο ολοκληρώθηκε στη Μελβούρνη και κατόπιν μεταφέρθηκε στην Ελβετία για να παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/girl-collects-used-teabags-for-months-what-she-makes-out-of-them-will-blow-you-away/

 

Προτεινόμενα