Θα βάζατε αυτά τα gadgets στο μπάνιο σας;

 

Βάλτε την πρωτοτυπία στο μπάνιο σας, με ευφάνταστα προϊόντα που θα επιλύσουν πραγματικά ή υποθετικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε σ’ αυτό το μικρό και τόσο ‘προσωπικό’ δωμάτιο! 

 

 

 

bathroomgadget06.jpg

Αν σας έρθει η επιφοίτηση ενώ κάνετε μπάνιο, δεν υπάρχει πια κανένας κίνδυνος να σας ‘ξεφύγει’. Μ’ αυτό το αδιάβροχο σημειωματάριο, καμία σας έμπνευση δεν πάει χαμένη!  

bathroomgadget03.jpg

Αν το να τραγουδάτε στο μπάνιο σας φαίνετε κάπως ‘λειψό’ χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, σας παρουσιάζουμε το σφουγγάρι-μικρόφωνο!   

bathroomgadget07.jpg

Μια μπανανόφλουδα που σας προστατεύει από την ολισθηρότητα στο ντους!

bathroomgadget05.jpg

Μαγνητική θήκη σαπουνιού, για να αποφεύγετε πτώσεις, σκυψίματα και τα αναπόφευκτα χτυπήματα κεφαλιού σε πλακάκια και ραφάκια!  

bathroomgadget08.jpg

Πανέξυπνα gadgets για να αξιοποιείτε όλο το περιεχόμενο της οδοντόκρεμας και να μην καταφεύγετε σε διπλώματα και πιέσεις πρωί πρωί! 

bathroomgadget01.jpg

bathroomgadget13.jpg

Με θήκες οδοντόβουρτσας και 'παιχνιδιάρικα' καπάκια οδοντόκρεμας το βούρτσισμα γίνεται παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!    

bathroomgadget09.jpg

bathroomgadget10.jpg

bathroomgadget11.jpg

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

Πηγή: http://www.stumbleupon.com/su/6niCeV

Προτεινόμενα