Print this page

Μουσικός χάρακας: το πιο παράξενο γεωμετρικό όργανο

 

Έχουμε συνδέσει τους χάρακες και τα τρίγωνα μόνο με την γεωμετρία. Αν κάποιος όμως διαθέτει αρκετή φαντασία και εφευρετικότητα μπορεί πάντοτε να δει πέρα από όσα βλέπουν οι άλλοι. Απόδειξη ο εφευρέτης του μουσικού χάρακα. Του χάρακα που όχι μόνο τραβάει γραμμές αλλά παίζει και μουσική! Ναι, δεν πρόκειται για αστείο. Ανάλογα με το πώς θα τον τοποθετήσετε στην άκρη του γραφείου σας μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως ένα οποιοδήποτε μουσικό όργανο.

 

 

Βέβαια, όπως συμβαίνει με όλα τα μουσικά όργανα, θα χρειαστεί πρώτα λίγη εξάσκηση. Παρόλα αυτά, ειδικά αν ακολουθήσετε τον οδηγό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο μουσικός χάρακας θα γίνει το αγαπημένο σας μουσικό όργανο!

 

ruler.jpg

 

Αν και δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα σας προσλάβουν σε κάποια συμφωνική ορχήστρα, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι όποιος σας δει να παίζετε ακόμη και Μπετόβεν με έναν απλό χάρακα, σίγουρα θα εντυπωσιαστεί!

 

Με μόνο 10 δολάρια στο Amazon, μια νέα μουσική καριέρα σας περιμένει. Μην το καθυστερείτε λοιπόν! Η τέχνη σας καλεί!

 

http://ww.amazon.com/SUCK-UK-Music-Ruler-Guidebook/dp/B002UTD17S

 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}