Print this page

Bloom, μια κουβέρτα κορυφαίας τεχνολογίας!

 

 

Τι καλύτερο από το χουχούλιασμα στον καναπέ με μια άνετη ζεστή κουβέρτα; Οι περισσότερες κουβέρτες βέβαια δεν παύουν να είναι ένα απλό κομμάτι ύφασμα. Η κουβέρτα Bloom ήρθε για να κάνει τη διαφορά, δίνοντας χαρακτήρα στη χειμωνιάτικη χαλάρωση!

 

 

 

Δημιουργός της Bloom είναι η Bianca Cheng Costanzo, γεννημένη στη Βραζιλία, μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια και με καταγωγή από Κίνα και Ιταλία. Σπούδασε στο ΜΙΤ όπου συμμετείχε στο περίφημο ΜΙΤ MediaLab. Παράτησε τις σπουδές της για να εργαστεί ως σχεδιάστρια στην Apple. Εμπνευσμένη από τα οριγκάμι με τα οποία έπαιζε όταν ήταν μικρή και από τις ψηφιδωτές κατασκευές των τεχνολογιών stealth που μελετούσε στο ΜΙΤ, σχεδίασε μια κορυφαίας τεχνολογίας κουβέρτα που συνδυάζει επιστήμη, τέχνη και λειτουργικότητα!

149.jpg

Η Bloom έχει τρισδιάστατο σχεδιασμό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες: κατασκευάζεται από πολλά τετράεδρα που δημιουργούν ένα σύμπλεγμα πυραμίδων το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Φτιάχνεται από ιταλικό κασμίρι και διατίθεται σε λευκό και γκρι χρώμα. Κοστίζει 249 δολάρια.   

148.jpg

150.jpg

153.jpg

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Πηγή:http://www.fastcodesign.com/3027908/wanted/from-an-ex-apple-designer-a-cozy-blanket-inspired-by-origami-and-science