Τον χτύπησε κεραυνός και το κατέγραψε σε βίντεο!

 

 

Λέγονται storm chasers και είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνετε. Άνθρωποι που κυνηγούν καταιγίδες και

άλλα περίεργα καιρικά φαινόμενα προκειμένου να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

 

 

 

 

Το θέμα όμως με το σπορ αυτό είναι ότι έχει πραγματικούς και όχι απλώς υποθετικούς κινδύνους. Κίνδυνοι που ξεκινούν από το να σε παρασύρει ο ανεμοστρόβιλος που προσπαθείς να καταγράψεις μέχρι το να σε χτυπήσει κεραυνός.

 

Αυτό ακριβώς έπαθε και ο Scott Sheppard στην προσπάθεια του να βιντεοσκοπήσει κεραυνούς από κοντά. Δεν βιντεοσκόπησε έναν οποιοδήποτε κεραυνό αλλά συγκεκριμένα εκείνον που χτύπησε τον ίδιο.

thunder02.jpg

Μάλιστα ο κεραυνός χτύπησε το χέρι του, πέρασε μέσα από το σώμα του και κατέληξε να κάνει μια τρύπα στο σώμα του. Επιπλέον κατέστρεψε όχι μόνο το δικό του αυτοκίνητο αλλά και ένα ακόμη που περνούσε από δίπλα. Αμφότερα δηλαδή χρειάστηκε να τα πάρει γερανός.

 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι προληπτικός τουλάχιστον γιατί σημάδι χειρότερης τύχης και γκαντεμιάς, δύσκολα να σου στείλει το σύμπαν! Από την άλλη, μπορεί να θεωρεί και τον εαυτό του τυχερό καθώς εκτός από το ταρακούνημα και ένα έντονο πιάσιμο στο χέρι, δεν έπαθε το παραμικρό!

 

 {fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

 

Πηγή: http://holykaw.alltop.com/first-person-view-of-getting-hit-by-lightning-video

Προτεινόμενα