Print this page

Ένα κομψό πολυεργαλείο στον καρπό σας!

 

Ένας ελβετικός σουγιάς είναι πάντα χρήσιμος. Αλλά δεν παύει να είναι ένα εργαλείο του προηγούμενου αιώνα. Και μπορεί ο σύγχρονος γκατζετάκιας να ενδιαφέρεται κυρίως για τη χρηστικότητα ενός αντικειμένου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον αφήνει αδιάφορο και η εμφάνιση του. Χώρια που οι ελβετικοί σουγιάδες και τα αντίστοιχα πολυεργαλεία είναι ένα ακόμη αντικείμενο για κουβάλημα!

 

Λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει το Leatherman Tread. Πρόκειται για ένα μεταλλικό μπρασελέ το οποίο περιλαμβάνει, ούτε λίγα ούτε πολλά 25 διαφορετικά εργαλεία. Μάλιστα κανένα εξ αυτών δεν είναι μαχαίρι οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα με ελέγχους αεροδρομίων και τα αντίστοιχα.

 

 

Κάθε "κρίκος" διαθέτει από κατσαβίδια μέχρι κλειδιά και κόφτες και επιπλέον μπορεί είτε να αλλάξει σειρά με τους υπόλοιπους είτε να αφαιρεθεί τελείως από το μπρασελέ. Ο κάτοχος του δηλαδή μπορεί να κρατήσει μόνο ό,τι του χρειάζεται.

 

 

Σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: μαύρο και ασημί ενώ μετά από κάποιο διάστημα θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με ένα ελβετικής κατασκευής ρολόι το οποίο θα είναι φυσικά αδιάβροχο. Αν λοιπόν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους MacGyver της παρέας σας το Leatherman Tread έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς!

 

http://www.amazon.com/Leatherman/b?node=228373 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/leatherman-tread-is-a-new-multi-tool-bracelet-that-has-everything-you-need