Print this page

Bond: Το ρομπότ που γράφει γράμματα για λογαριασμό σας

Ναι, το να στείλεις ένα email είναι ό,τι απλούστερο. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, το να λάβει κάποιος ένα δέμα το οποίο να συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο γράμμα, είναι κάτι πολύ πιο όμορφο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για την δημιουργία του Bond. Του ρομπότ που γράφει γράμματα με τον δικό σας γραφικό χαρακτήρα και στη συνέχεια τα στέλνει στους αγαπημένους σας.

 

Θα σκεφτείτε βέβαια, και γιατί να μην γράψω μόνος μου το γράμμα; Ναι, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Αλλά ο Bond χρησιμοποιεί τις καλύτερες πένες, μελάνια και επιστολόχαρτα εξασφαλίζοντας ένα πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα. Επιπλέον το γράμμα σας θα έχει την ίδια ακριβώς υφή από την αρχή μέχρι το τέλος. Πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει όταν γράφουμε μόνοι μας μια και κατά κανόνα μετά από λίγο το χέρι μας κουράζεται. Αφήστε που ο Bond, όπως κάθε ρομπότ που σέβεται τον εαυτό του, δεν κάνει λάθη!

Bond-Robot-can-Replicate-Your-Handwriting-Only-Better4-610x407.jpg

Καταρχάς ξεκινάτε υποβάλλοντας δείγμα του γραφικού σας χαρακτήρα στο site του Bond ώστε να μπορέσει να αντιγράψει τον τρόπο που γράφετε. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Bond είναι έτοιμος να γράψει ό,τι του ζητήσετε με τον δικό σας γραφικό χαρακτήρα. Απλώς του στέλνετε αυτό που θέλετε να γράψει και εκείνος θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Bond-Robot-can-Replicate-Your-Handwriting-Only-Better5-610x407.jpg

Σε ό,τι αφορά το κόστος της όλης υπόθεσης, χωρίς να είναι χαμηλό, δεν είναι και απαγορευτικό. Αρχικά θα πρέπει να καταβάλλετε 199 δολάρια ώστε ο Bond να μάθει να γράφει όπως εσείς. Στη συνέχεια όμως κάθε επιστολή θα κοστίσει μόνο 2.99 δολάρια.

Bond-Robot-can-Replicate-Your-Handwriting-Only-Better2-798x350.jpg

Αν θέλετε λοιπόν να δώσετε έναν πραγματικά προσωπικό χαρακτήρα στις επιστολές σας αλλά δεν θέλετε να πιαστεί το χέρι σας στο γράψιμο, ο Bond θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος!

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

 

Πηγή: http://wonderfulengineering.com/bond-robot-can-write-in-your-handwriting-to-send-letters-to-your-friends