Print this page

Κι όμως....αδέσποτα τσιουάουα!

 

Σε μια συνοικία του δυτικού Φοίνιξ στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, οι ιδιοκτήτες εκατοντάδων τσιουάουα (ξέρετε, εκείνα τα πολύ πολύ μικρά σκυλάκια που λατρεύουν οι celebrities) εγκατέλειψαν τα κατοικίδιά τους στο δρόμο.

 

 

 

Αυτά αναπαράχθηκαν, οργανώθηκαν σε αγέλες και προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους της πόλης. Ο κόσμος αναστατώνεται από τα γαβγίσματά τους και τις ομαδικές επιδρομές τους σε κήπους και πεζοδρόμια, ενώ οι αρχές της πόλης κρούουν τον κώδωνα για τους υγειονομικούς κινδύνους που ενέχει η υπερπληθώρα αδέσποτων σε μια πόλη (περιττώματα, επιθέσεις).

97.jpg

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και θεωρείται αδιανόητο να μη γίνεται άμεσα κάτι για την αντιμετώπιση του προβλήματος (στειρώσεις, υιοθεσίες, αποθάρρυνση ιδιοκτητών να εγκαταλείπουν το κατοικίδιό τους). Το πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι στην Ελλάδα είμαστε τόσο συνηθισμένοι να μη γίνεται απολύτως τίποτα για τα αδέσποτα που κάτι τέτοιο δε θα αποτελούσε καν είδηση! 

 

{fcomment width=600 mail_to=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}

 

 

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2562128/Arizona-neighborhood-terrorized-feral-packs-abandoned-CHIHUAHUAS.html